Igazi sztárparádéval érkezik az új Marvel-sorozat

A Disney+-ra érkező Tikos invázió egy vérbeli kémsorozat lesz, amit azok is élvezni fognak, akik kevésbé ismerik a szuperhősök világát.

Június 21-én érkezik a Marvel legújabb szériájaa Disney+-ra, ám a Titkos invázió túlmutat a klasszikus képregényes tartalmakon: a vérbeli kémsorozatban a szuperhősök világát kevésbé ismerő nézők is hétről hétre izgulhatnak azon, hogy Nick Fury-nak (Samuel L. Jackson) sikerül-e megmenteni a világot a gonosz alakváltó skrulloktól és a végső pusztulástól.

A sorozat igazi sztárparádét vonultat fel, és a régi arcok mellett, új színészek is feltűnnek a Marvel Moziverzumban. Lássuk, kik ők!

 

Samuel L. Jackson

Forrás: Disney+

 

A színész által alakított Nick Fury, a S.H.I.E.L.D. vezetője az a karakter, aki a legtöbbször tűnik fel Marvel-filmekben és sorozatokban. Először a Vasember stáblista utáni jelentében találkozhattak vele a nézők, onnantól pedig 13 alkalommal hol kisebb, hol nagyobb szerepben bukkant fel. Többször is jelölték a Golden Globe-díjra és páratlan tehetsége már számtalan műfajban megmutatkozott a drámától a thrillerekig.

 

Don Cheadle

Forrás: Disney+

 

Bár kezdetben nem ő alakította a Vasember-ben Rhodney, vagyis Hadigép karakterét, a Vasember 2-től kezdve gyakori vendége volt a Marvel filmeknek. Ő a másik legtöbbet szereplő karakter, összesen 11 alkalommal öltötte fel a Tony Stark által terveztett páncélt. Ráadásul egy interjúban elárulta: régi barátok Samuel L. Jacksonnal, azonban közös jelenetük eddig még nem volt. Nos, most ennek is eljött az ideje.

 

Ben Mendelsohn

Forrás: Disney+

 

A vérbeli színészlegenda karizmatikus külsejének köszönhetően már a Star Wars-univerzumban is letette a névjegyét. Az elmúlt évtizedben Mendelsohn több filmjével  is széles körben kivívta a kritikusok elismerését. Ezúttal a Skrull Talos szerepében láthatjuk, aki, ha a helyzet úgy kívánja, emberi alakot is tud ölteni.

 

Emilia Clarke

Forrás: Disney+

 

Különös izgalommal várják a rajongók Emilia Clarke debütálását: ő játssza majd Thalos lányát, G’iah-t. Érdekesség, hogy a karakter nem most látható először a Marvel Moziverzumban, hiszen a Marvel Kapitányban már megjelenet gyerekként egy jelenetben. Clarke egy interjúban elmondta, nagyon várta a munkát Samuel L. Jacksonnal. Egy közös autós jelenet felvétele közben pedig majdnem elütött pár stábtagot, mivel annyira izgult, hogy összekeverte a féket a gázzal.

 

Olivia Colman

Forrás: Disney+

Sokan azt gondolhatnák, hogy nehéz meggyőzni az A-listás sztárokat, hogy szerepet vállaljanak egy Marvel-filmben, de a színésznő egy interjúban elárulta: már évek óta vágyik arra, hogy csatlakozzon a képregényes világhoz. Amikor kijött egy új film, mindig felhívta az ügynökét, hogy intézzen neki egy szerepet. Azt is megjegyezte viccesen, kicsit sajnálja, hogy karkaterének nem lesz szuperképessége radioaktív sugárzástól, vagy egy pókcsípéstől, de így sem panaszkodhat. Ő alakítja Sonya Falsworth-t, az MI6 magas rangú ügynökét, aki gyakorlatilag Nick Fury brit megfelelője, és a sorozat egyik legizgalmasabb cselekményszála lesz, amikor együtt dolgoznak.

A Titkos invázió június 21-én startol a Disney+-on. Természetesen kritikánk is érkezik majd róla.

(via Disney+)