Így verte át a rajongókat az Utódlás sztárja

Brian Cox az orránál fogva vezette a 4. évad forgatásán lebzselő paparazzókat.

VIGYÁZAT, SPOILERVESZÉLY!!!

 

Brian Cox, aki Logan Roy médimogult alakítja az HBO Utódlás című, hatalomról, politikáról és családról szóló sorozatában, alaposan megleckéztette a túlságosan kíváncsi paparazzókat, és ezzel gyakorlatilag megvédte a minden apró információmorzsára azonnal ugró rajongókat. Logan Roy ugyanis váratlanul meghalt egy repülőúton a 4. évad április 9-én bemutatott 3. epizódjában – ám ezt előre nem is lehetett sejteni, mivel a színész furmányos módon részt vett annak a jelenetnek a forgatásán, amelyben Logan temetését rögzítette a stáb, így a kukkolók nem tudhatták, melyik családtag temetését látták.

 

Brian Cox egy 2018-as sajtóeseményen népszerűsíti az Utódlás c. sorozatot (forrás: Roy Rochlin/Getty Images)

 

A dologban volt ráadásul egy váratlan csavar is, amiről így mesélt Cox a Deadline magazinnak:

Valóban megjelentem a temetésen. Akartak velem egy kamu jelenetet forgatni a templomban, csak hogy félrevezessék az embereket. De kifutottak az időből. Nagyon nehéz volt a templomban forgatni, rengeteg mindent kellett megoldani, és a legutolsó dolog, amire szükségük volt, az egy kamu jelenet Logan Royjal, ami amúgy be sem kerül a sorozatba. Szóval, épp úton voltam, bár már nem emlékszem, hol volt a templom, valahol a belvárosban, és ekkor felhívtak, és közölték: »Nem kell jönnöd.« Mire azt mondtam, hogy »De, megyek«. Erre ők: »Mi van?« Erre én: »Nézzétek, bejövök, mert tudom, hogy egy csomó paparazzo lesz ott, és azon fognak agyalni, hogy mi ez a temetés. Be fogok menni.«

Az Emmy-díjas színész így folytatta:

Szóval mondtam a sofőrömnek, hogy »Joe, indulás, bemegyünk [a templomi forgatásra]!« Amint kiszálltam a kocsiból, paparazzók kezdtek fotózni balról, jobbról és középről, és azon gondolkoztak, hogy »Itt van Logan a temetésen, de vajon mit csinál?«. Látod, ha nem tettem volna meg ezt, ha nem jövök, akkor azt mondták volna: »Ez Logan temetése!« Én voltam az, aki vállalta ezt a felelősséget, másnak [a stábból] eszébe sem jutott, mert annyira siettek. Tudod, ezt az utolsó évadot nagyon nehéz volt leforgatni.

Brian Cox ezen kívül arról is beszélt, hogy szerinte egy Utódlás spin-off „elég unalmas” lenne, mert lényegében csak ugyanolyan dolgok történnének abban is, mint a 2018 óta nagy sikerrel futó alap sorozatban.

(via Indiewire)