Ilyen lesz a Grease előzménysorozata - ELŐZETES

Már a teaserben felcsendülnek a jól ismert slágerek.

Bejelentette a Paramount+ a Rise of the Pink Ladies premierdátumát (április 6.), és az első teasert is bemutatták.

A sorozat az 1978-as Grease előzménye, amelyet Jim Jacobs és Warren Casey 1971-es színpadi musicaljéből adaptáltak. A Randal Kleiser által rendezett film főszereplői John Travolta és Olivia Newton-John voltak, de a sikerhez az emlékezetes mellékszereplők is hozzájárultak, különösen a Pink Ladies lánybanda, amelyet Stockard Channing karaktere, Rizzo vezetett.

Az Annabel Oakes által készített Rise of the Pink Ladies 1954-ben, négy évvel az eredeti film előtt játszódik, és azt mutatja be, hogy a csoport eredeti tagjai miként váltak a Rydell Gimnázium csúcsragadozóivá. Marisa Davila, Cheyenne Isabel Wells, Ari Notartomaso és Tricia Fukuhara alakítják a Pink Ladies négy alapító tagját, McGee igazgatóhelyettest, akit az eredeti filmben Eve Arden játszott, most Jackie Hoffman formálja meg.

A Grease annak idején már kapott egy folytatást, de az 1982-es Grease 2 kritikai bukás lett – igaz, legalább beindította Michelle Pfeiffer karrierjét. Most viszont a Rise of the Pink Ladies mellett jön egy másik előzményfilm is, amely Summer Lovin címmel Danny és Sandy közös nyarát mutatja be az eredeti film eseményei előtt. A Brett Haley által rendezett filmnek még nincs premierdátuma.

Via: IndieWire