Ilyen lesz Millie Bobby Brown és Chris Pratt méregdrága netflixes sci-fije – TRAILER!

A robotháborús poszt-apokaliptikus film potom 300 millió dollárba került.

Az Amerika Kapitány- és a Bosszúállók-filmekkel befutott Russo testvérek ismét elkészítettek egy gigaprodukciót. Az Amazontól már kaptak 300 millió dolláros büdzsét a Citadella című sorozat megvalósításáért, majd 200 milliót a Netflixtől A szürke emberért, most pedig megdöntötték a Netflix rekordját a több mint 300 millió dollárba került új poszt-apokaliptikus sci-fivel.

Az Electric State Simon Stålenhag azonos című illusztrált regényén alapul, és egy olyan retro-futurisztikus Amerikában játszódik, ahol a mókás külsejű robotokat egy sikertelen felkelés után a Kizárt Zóna (Exclusion Zone) nevű területre száműzték. Millie Bobby Brown alakítja Michelle-t, egy árva tinédzsert, aki elindul a Kizárt Zónába, hogy megtalálja eltűnt bátyját. Társa Cosmo, a robot, egy Keats nevű csempész (Chris Pratt) és Keats óriásrobot segítője, Herman.

További (humán) szereplők: az Oscar-díjas Ke Huy Quan, Jason Alexander, Giancarlo Esposito, Stanley Tucci és Woody Norman. A film robothangjait Woody Harrelson, Brian Cox és Jenny Slate adja.

A film tervéről először 2017-ben hallhattunk, amikor a Deadline arról számolt be, hogy Russóék megnyertek egy "heves licitháborút" az Electric State jogaiért, amelyben legalább négy stúdió tett ajánlatot, és számos producer és rendező szerette volna megszerezni a könyvet. A filmet eredetileg a Universal Studios gyártotta volna le, akik végül elálltak tőle, miután nem voltak hajlandóak teljesíteni a költségvetési követelményeket. Amikor a Netflix megvásárolta a projektet, a tervezett költségvetés 200 millió dollár körül volt, de úgy tűnik, hogy a büdzsé menet közben alaposan felduzzadt.

Via: Slashfilm