Ilyen lett Ana de Armas szőkesége az új Marilyn Monroe-filmben

Itt az első teaser a Netflix várva várt bemutatójához.

Kijött az első előzetes a Blonde-hoz, a Netflix Marilyn Monroe-filmjéhez, amelyben a kubai születésű Ana de Armas alakítja a szőke ikont. Az ausztrál Andrew Dominik (Jesse James meggyilkolása, a tettes a gyáva Robert Ford, Ölni kíméletesen) által rendezett produkcióról legutóbb akkor hallhattunk, amikor kiderült, hogy a legmagasabb korhatár-besorolást (NC-17) kapta meg.

A fiktív életrajzi alkotás Joyce Carol Oates regénye nyomán készült, a történet megmutatja, hogyan lett Norma Jeane-ből Marilyn Monroe, és a tényeket és a fikciót összemosva a színésznő nyilvános és magánéleti énje közötti növekvő feszültséget vizsgálja.

Az egyperces teaser alatt Monroe Diamonds Are a Girl's Best Friend című slágere hallható, miközben felvillannak a színésznő életének ikonikus pillanatai.

„A rendező azt szeretné, hogy megtapasztaljuk, milyen érzés lehetett nemcsak Marilynnek, hanem Norma Jeane-nek is lenni" – nyilatkozta korábban a filmről de Armas, hozzátéve, hogy az összes eddigi Monroe-film közül ez a "legmerészebb és legfeministább megközelítésű".

A színésznő Oates regényének elolvasása mellett fényképek, videók, hangfelvételek és filmek sokaságát tanulmányozta a tökéletes átlényegülés érdekében. A végeredmény az állítása szerint egy olyan film lesz, amely

nem lineáris és konvencionális; célja, hogy érzéki és érzelmi élményt nyújtson."

A Netflixre szeptember 23-án érkező Blonde-ban olyan színészek szerepelnek még mint Adrien Brody, Bobby Cannavale, Evan Williams, Julianne Nicholson, Xavier Samuel, Scoot McNairy, Garret Dillahunt és Lucy DeVito.

Via: THR