Íme a filmek és sorozatok, amiket novemberben nézhetsz a Netflixen

Második világháborús sorozat Mark Ruffalóval, dokumentumfilm Sylvester Stallonéról, David Fincher akcióthrillere és A korona utolsó évadja is érkezik.

FILMEK

November 1.

Hurrikánszezon

Miután egy csapat fiatal egy holttestre bukkan egy csatornában, a perverz bűncselekmény mögött rejlő brutális igazság felfedi egy kisváros elhallgatott titkait.

 

Bezártság

Egy kedves ápolónő megpróbál rájönni egy kómában fekvő beteg sérüléseinek titkára – és felfedezi a mögöttük megbújó keserű rivalizálást, hűtlenséget, árulást és gyilkosságot.

A Nuovo Olimpo sötétjében

Enea és Pietro egy római moziban ismerik meg egymást az 1970-es években. A véletlen találkozásból felejthetetlen románc szövődik köztük, ám a sors elszakítja őket egymástól.

 

Tolvajnők

Az egész életen át tartó bujkálásba belefáradva egy profi tolvaj úgy dönt, visszavonul – csak előbb még elvégez egy utolsó könnyű melót a bűntársával és egy belevaló új sofőrrel.

 

November 3.

NYAD

Diana Nyad sportoló 60 évesen elhatározza, valóra váltja élete nagy, közel lehetetlen álmát: átússza a Kuba és Florida közötti több mint 150 km-es távot a nyílt óceánon.

 

Sly

A film iránti rajongása a zűrös gyermekkorból való meneküléssel indult. Sylvester Stallone az esélytelenségből hollywoodi legendává vált. A dokumentumfilmben elmeséli a történetét.

November 8.

Mikulás család 3.

Amikor az ajándékok kiosztása kudarcba fullad, és a Mikulás bajba kerül, a két testvér, Jules és Norah közösen próbálják megmenti a karácsonyt. Sikerrel járhatnak vajon?

 

November 10.

A gyilkos

Egy végzetes baleset után a bérgyilkos harcol megbízóival – és önmagával – egy nemzetközi bosszúhadjáraton, amit igyekszik nem személyes ügyként kezelni. David Fincher rendezte ezt a pörgős akcióthrillert, melynek főszereplője Michael Fassbender.

November 16.

Minden idők legjobb karácsonya

Miután a véletlen összehozza családjaikat karácsonyra, Charlotte a fejébe veszi, hogy bebizonyítja barátnőjének, élete túl szép ahhoz, hogy igaz legyen. A Netflix ünnepi vígjátékában az Amerikai pite sztárja, Jason Biggs játszik.

Szerelem zavaros vizeken

Romantika, titokzatosság és zűrzavar uralkodik el egy, az Égei-tengerre tartó luxushajón, amikor egy inas és egy utas próbálnak megoldani egy rejtélyes gyilkossági ügyet.

 

November 17.

All-Time High

A vígjáték egy csóró szélhámos és egy kriptovaluta-milliomos lány kapcsolatát követi, de vajon a férfit szerelem vagy a pénz utáni vágy hajtja?

 

Ádáz hajsza 2.

Egy eltökélt nyomozó tovább kutatja az igazságot Ázsia legnagyobb drogszervezetéről, továbbá annak ravasz vezetőjéről, akivel befejezetlen ügye van.

Rustin

Bayard Rustin aktivistának rasszizmussal és homofóbiával kell szembenéznie, amikor az 1963-as washingtoni menet megszervezésével segít változtatni a polgárjogi történelem menetén.

 

November 21.

Leó

Egy Leo nevű gyík a főhőse ennek a felnőtté válásról szóló zenés animációs filmnek, amely az osztály kedvencének szemszögéből meséli el az általános iskola utolsó évét.

November 24.

Senki sem fog hinni nekem

Egy író karrierje – és az egész élete – váratlanul kisiklik, amikor Barcelonába költözése előtt áldozatul esik egy veszélyes bűnszövetkezetnek.

 

Utolsó hívás Isztambulba

Egy véletlen repülőtéri találkozásnak köszönhetően két házas ember egy felejthetetlen, izgalommal, vággyal és csábítással teli éjszakát tölt együtt New Yorkban.

 

November 30.

Családi cserebere

Egy családban néhány nappal karácsony előtt kitör a káosz, amikor egy ritka kozmikus eseménynek köszönhetően a szülők testet cserélnek tinédzser gyerekeikkel.

 

SOROZATOK

November 2.

A láthatatlan fény

A II. világháború utolsó napjaiban keresztezik egymást egy vak francia lány és egy német katona útjai. Anthony Doerr Pulitzer-díjas regénye alapján, Mark Ruffalóval a főszerepben.

Apánk kívánsága

Egy tehetséges kretekkészítő (kretek=indonéz szegfűszeges cigaretta) utazása a szerelem és önmaga megismerése felé, miközben a hagyományokkal dacolva próbál boldogulni Indonézia 1960-as évekbeli dohányiparában.

 

November 3.

A kék szemű szamuráj

Egy fiatal harcost bosszúvágy fűt azok ellen, akik számkivetetté tették az Edo-kori Japánban, ezért vérgőzös utat vág magának, hogy beteljesítse végzetét.

 

A napfény jótékony hatása

Egy pszichiátrián dolgozó jószívű ápolónő minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy reményt adjon a rá bízott betegeknek, bármilyen kihívás elé állítsa is az élet.

 

Ferry: A sorozat

A pénzszűkében lévő Ferry Bouman beleszalad egy remek lehetőségbe, amikor egy nagyszabású letartóztatási akció miatt megüresedik egy pozíció Brabant legjobb dílerei között.

Hollywoodi ingatlanosok – 7. évad

Az Oppenheim Csoport elit ügynökei a luxust árulják a tehetős Los Angeles-i ügyfeleknek. Minden a kapcsolatokon múlik, és ez gyakran drámához vezet.

 

A szabó – 3. évad

Egy híres szabó esküvői ruhát varr legjobb barátja menyasszonyának, ám mindhármuknak sötét titkai vannak, amelyek hamarosan felborítják az életüket.

 

November 10.

Szerelem itt és most

A világjárvány idején játszódó antológiasorozat tíz különleges, szenvedélyes és szívfájdító szerelmi történetet mutat be.

 

November 14.

Becsületkódex

Ahhoz, hogy áttörést érjenek el egy nagyszabású rablás ügyében zajló nyomozásban, a szövetségi ügynököknek kreatív módszerekhez kell folyamodniuk.

Dubaji csillogás

Privát jetből ki, fennhéjazó dubaji társasági életbe be – itt a pazar partik, a lenyűgöző látóhatár és az elképesztő divat számít normálisnak.

 

Suburra: Mindörökké

Amikor Rómában eluralkodik a káosz, megingathatatlan szövetségek kerülnek veszélybe, miközben az új bűnözőklánok miatt fokozódik a feszültség. Új nap virrad „Suburra” világára.

 

November 15.

Emlékhajsza

Egy, az alkoholizmusa miatt memóriazavarokkal küszködő korábbi rocksztár, aki romokban hagyta maga mögött a családját, vadul keresni kezdi eltűnt fiát.

 

November 16.

A korona – 6. évad

Az angol királyi családról szóló botrányos sorozat utolsó évadja.

November 17.

A szent család – 2. évad

Egy döbbenetes titkot rejtegető család új életet kezd Madridban, ahol új kapcsolatok bonyolítják terveiket, majd a múlt kezdi utolérni őket.

 

Scott Pilgrim rákapcsol

A népszerű hős új animációs sorozata.

 

November 22.

Nyerd meg az életed: A kihívás

456 játékos merül el a Nyerd meg az életed világában, hogy képességeiket és személyiségüket próbára téve ringbe szálljanak a sorsfordító 4,56 millió dolláros díjért.

November 24.

Látszólag normális

Egy látszólag tökéletes család világa darabokra hullik, amikor egy sokkoló gyilkosság kapcsán bebizonyosodik, hogy borzalmas tettekre is képesek, hogy megvédjék egymást.

 

November 28.

Szerelem, akárcsak egy koreai drámában

Négy japán színésznő Dél-Koreába költözik, hogy koreai színészek mellett egy szerelmi történetekről szóló sorozatban játszhassanak. Vajon az igaz szerelem is rájuk talál?

 

November 30.

Totál KO

A különleges alakulat meghiúsít egy halálos összeesküvést Sin Cityben, amit megünnepelnek. Ám amikor beüt a valódi fenyegetés, ki kell józanodniuk, hogy megmentsék Las Vegast.

 

Virgin River – 5. évad / 2

Az új élet reményében Los Angelesből egy észak-kaliforniai kisvárosba költöző ápolónőt meglepi, hogy mire – és kire – bukkan új lakhelyén.

 

(via Independent)