Itt a Pinokkió-film első trailere: Tom Hanks tökéletes választás volt Geppettónak

A klasszikus Disney-mese élőszereplős változata szeptember 8-án debütál a Disney+ streaming platformon.

A Disney a napokban bemutatta az első előzetest a Tom Hanks főszereplésével készülő Pinokkióhoz, ami az 1940-ben bemutatott, Disney-féle Pinokkió rajzfilm élőszereplős remake-je lesz. Az új verzió szeptember 8-án debütál a Disney+ streaming platformon (ami június 14-től egyébként már Magyarországon is elérhető lesz legálisan). Íme a szívmelengető előzetes, amelyben természetesen felcsendül a régi animációs film jól ismert betétdala, a When You Wish Upon a Star is:

Tom Hanks természetesen nem mást játszik a történetben, mint Pinokkió megalkotóját, a barátságos Geppetto mestert. Az életre kelt fabábut Benjamin Evan Ainsworth alakítja, Cynthia Erivo a Kék Tündér szerepében lesz látható, Joseph Gordon-Levitt pedig Tücsök Tihamér hangját kölcsönzi. A filmben rajtuk kívül olyan neves sztárok is felbukkannak majd, mint Keegan-Michael Key, Lorraine Bracco és Luke Evans is.

Az új Pinokkiót az a Robert Zemeckis rendezi, aki korábban már számos alkalommal együtt dolgozott Tom Hanksszel: közösen forgatták többek között a Forrest Gumpot, a Számkivetettet, a Polar Expresszt és a Kényszerleszállást is.  (via The Independent)