Jön A Grace klinika legújabb évada a Disney+-ra

A nagysikerű orvosi drámasorozat legújabb epizódja október 26-tól elérhető.

Október 26-án érkezik A Grace klinika legújabb, 19. évada – erősítette meg a Disney+. Shonda Rhimes executive producer egyik leghíresebb sorozatának összes korábbi epizódja kizárólag a streamingszolgáltató kínálatában érhető el, így a Disney+ válik a „Grace Klinika” otthonává.

Forrás: Disney+

 

Hat hónappal a 18. évad fináléja után járunk, amikor a 19. évadban öt új gyakornok csatlakozik a Grey Sloan Memorial Hospital személyzetéhez, Harry Shum Jr., Adelaide Kane, Alexis Floyd, Niko Terho és Midori Francis személyében.

Forrás: Disney+

 

A 2007-ben a legjobb televíziós drámasorozatért járó Golden Globe®-díjat nyerte meg, valamint a „kiemelkedő drámasorozatok” kategóriában több Emmy-díjra is jelölték A Grace klinikát. A 19. évadban is Meredith Gray és a Gray Sloan Memorial orvoscsoportjának mindennapjait követhetjük nyomon, akik élet-halál kérdésekben döntenek, vigaszt keresnek egymásban, és időnként többre vágynak a barátságnál. Együtt fedezik fel újra és újra, hogy sem az orvostudomány, sem pedig az emberi kapcsolatok nem feketék vagy fehérek, hanem annál sokkal árnyaltabbak.

Forrás: Disney+

 

(Disney+)