Júniusban érkezik a Netflixre Isten kedvenc idiótája - itt az előzetes

Befutott a God's Favorite Idiot című Netflix-vígjátéksorozat előzetese, melynek két főszereplője a Joey-ból és a Hivatali karácsonyból ismert Ben Falcone és felesége, Melissa McCarthy.

Falcone egy Clark Thompson nevezetű férfit alakít, akit egy nap villámcsapás ér, minek következtében ragyogni kezd. Kolléganője, egyben szerelme, Amily szemtanúja lesz az eseményeknek, és munkahelyén is elújságolja a látottakat – hangsúlyozva, hogy mindez egy olyan napon történt, amikor éppen nem fogyasztott kokaint. Clark ragyogását egyre többen érzékelik, majd hamarosan magyarázatot is kap a történtekre:

egy angyal közli vele, hogy a férfi Isten kiválasztottja,

sőt ezentúl hírnöke is, ha tetszik neki, ha nem. A sztoriról a média is értesül, és Clark nemcsak a vallási felekezetek, de a Sátán érdeklődését is felkelti. Utóbbi mellesleg női formában jelenik meg Leslie Bibb (A vasember, Törvénytisztelő polgár) alakításában.

A God's Favorite Idiot rendezője Michael McDonald, aki a Nobodies című 2018-as vígjátéksorozatban már dolgozott együtt a Falcone – McCarthy párossal, akik önmagukat alakították. McCarthyt mellesleg még idén viszontláthatjuk a Thor: Szerelem és mennydörgésben, valamint feltűnik A kis hableány című Disney-produkció jövőre bemutatandó élőszereplős változatában is. A God's Favorite Idiot június 15-én debütál a Netfixen.