Két Stranger Things-játékkal indul a Netflix új mobilapplikációja

Kezdésnek öt játék érhető el Androidon.

Korábban mi is megírtuk, hogy a Netflix játékokkal is szélesíteni kívánja portfolióját, november 2-án pedig már a Google Play-en is letölthető a streamingszolgáltató mobiljátékos applikációja, a Netflix Games, amin az előfizetők számára rögtön öt játék érhető el. Ezek a következők:

Stranger Things: 1984
Stranger Things 3: The Game
Card Blast
Teeter Up
Shooting Hoops

Egy sajtóközleményben a Netflix szóvivője elmondta, hogy a vállalat "izgatottan várja, hogy olyan játékélményt nyújtsanak, amely különbözik a jelenleg elérhetőktől". Azt is hozzátették, hogy mivel előbb igazolnunk kell, van-e érvényes Netflix előfizetésünk, az alkalmazáson belüli játékok nem tartalmaznak sem reklámokat, sem bármilyen alkalmazáson belüli fizetést, a meglévő tagságunkkal zavartalanul élvezhetjük a játékokat.

(Forrás: NME.com)

 

Elindult a Port.hu új videósorozata, a SZESSÖN. Nézzétek meg az első részt, amelyben Kiss Gergő háromszoros olimpiai bajnok mutatja meg, milyen remekül bánik a dobverőkkel. Kövessetek minket a Youtube-on is!

A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu