Kiderült, miért hiányzott a Jóbarátok-nosztalgiázásból két fontos szereplő

Praktikus okai vannak.

Ma került fel az HBO GO-ra a várva várt Jóbarátok-reunion, vagyis az a speciális nosztalgiázós műsor, amelyben a legendás sorozat főszereplői 100 percen át idézik a múltat.

A hat barátot alakító Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry és David Schwimmer mellett számos mellékszereplő tűnt fel a reunionban, sokan pedig Zoomon keresztül csatlakoztak. Beköszöntek a Geller szülők, vagyis Elliot Gould és Christina Pickles, de Janice (Maggie Wheeler), Gunther (James Michael Tyler), Richard (Tom Selleck) és Jill (Reese Witherspoon) is feltűnt, sőt még Joey kézikertesója, Thomas Lennon is kapott egy rövid cameót.

Hiába vártuk viszont, hogy a Phoebe férjét alakító Paul Rudd vagy a Ross fiát játszó Cole Sprouse is együtt nosztalgiázzon a többiekkel. Ben Winston rendező szerint lehetetlen lett volna 1 óra 45 percbe minden fontosabb mellékszereplőt belezsúfolni, és a fókusz úgyis a hat baráton kellett, hogy legyen.

Voltak persze olyanok is, akiket meghívtak, de nem tudtak eljönni, a pandémia miatt ugyanis sokkal nehezebb a repülős utakat megszervezni, mások pedig éppen filmet vagy sorozatot forgattak, és nem engedte számukra a produkció, hogy elhagyják a forgatást. Még Jennifer Anistonnak és a rendezőnek is külön engedélyt kellett kérnie, hogy kiléphessenek az éppen futó saját sorozatuk (a The Morning Show, illetve a The Late Late Show) buborékjából.

Az időzítés sem volt egyszerű, a reuniont ugyanis egyetlen este rögzítették, amikor mind a hat főszereplő ráért. Vagyis az, aki április 7-én, 20 órakor más elfoglaltsága miatt nem tudott megjelenni a forgatáson, az kimaradt a közös nosztalgiázásból.

Közben kiderült az is, hogy kis híján Tom Hanks is részese lett a Jóbarátok-univerzumnak, a 9. évadban, A dajkabácsi című epizódban ugyanis ő kapta meg a dajka szerepét, de nem tudott időben visszaérni az aktuális filmje forgatásáról, ezért egy nappal a felvétel előtt Freddie Prinze Jr.-t kérték fel a producerek.

A Jóbarátok: Újra együttről hamarosan a Porton is írunk majd bővebben.

Via: The Wrap / NME