Kiderült, mikor indul a Disney+ Magyarországon

Június 14. lesz a nagy nap. Egyúttal azt is bejelentették, milyen áron érhetők majd el a The Walt Disney Company streaming szolgáltatásának előfizetései.

A Disney+ kínálatában a saját gyártású tartalmak mellett több ezer Disney-, Pixar-, Marvel-, Star Wars- és National Geographic-epizód és -film található, ezenkívül az általános szórakoztatást biztosító Star is képviselteti magát. Hamarosan olyan Star Wars-tartalmakat élvezhetünk, mint a Boba Fett könyve és A mandalóri.

De jön a Holdlovag című sorozat is, a főszerepben Oscar Isaackel. A széria egy jámbor ajándékbolti alkalmazottról szól, aki emlékezetkiesésektől és egy másik élet emlékeitől szenved.

Emellett olyan ikonikus sorozatok is láthatóak lesznek, mint A Simpson család vagy A Grace klinika.

Boba Fett könyve. Forrás: Disney+


További újdonságot pedig a National Geographic Jeff Goldblum világa című szériája jelent, amelyben a színész játékos utazásra invitálja a nézőket: minden epizódban megvizsgál egy hétköznapi tárgyat, és megmutatja a hátterében meghúzódó tudományos ismereteket. Ami pedig a filmeket illeti, érkezik a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája című fantasy, a Luca című Pixar-mese, az Encanto, a friss Oscar-díjas Szörnyella vagy a Free Guy.

A technikai részletekkel kapcsolatban annyit árultak el, hogy a felhasználók kiváló képminőséget élvezhetnek, akár négy párhuzamos streamen; valamint korlátlan számú letöltésre – legfeljebb tíz eszközre – lesz lehetőségük, egyes műsorok esetén pedig beállítható az IMAX Enhanced funkció is. A felhasználók akár hét különböző profil közül is választhatnak (lesz például gyerekbarát profil is, amely könnyű navigációt és az életkornak megfelelő, gyermekeknek szóló tartalmakat biztosít).

A szolgáltatást pedig a következő árakon lehet majd igénybe venni: a havi előfizetés 2490 forint, az éves előfizetés 24 900 forint lesz. Minden további információ ide kattintva érhető el.


(via Walt Disney Hungary Ltd.)