Már most utálják a rajongók a The Last of Us-folytatás lehetséges új karakterét

SPOILERHEGYEK!

Amennyiben az HBO népszerű sorozatának második évada szorosan követi az azonos című videójáték eseményeit, amelyen alapul, akkor a harmadik évadban az alkotóknak egy olyan karaktert kell megtenniük az egyik főhősnek, akit a rajongók szívből gyűlölnek. A The Last of Us videójátékhoz egyelőre egyetlen folytatás készült, amelyben egy Abby nevű fiatal nő SPOILER! megöli az egyik főhőst, a Pedro Pascal által alakított Joelt.

Joelre a játék sztorija alapján SPOILER! az a mészárlás üt vissza, amit az első évad fináléjában abban a kórházban rendezett, ahol fel akarták áldozni Ellie-t.

Abby ugyanis nem más, mint annak az orvosnak, Jerry Andersonnak a lánya, akit a férfi megölt, hogy megmentse védencét,

akinek a vére megoldást jelenthetne az egész világot pusztító gombafertőzésre.

Joel (Pedro Pascal) és Ellie (Bella Ramsey) a sorozatban. Forrás: HBO Max


Miután Abby bosszúból meggyilkolja Joelt, a The Last of Us II. videójáték azt követi, hogy Ellie is bosszút akar állni. Miközben a sorozat első évada meglehetős hűséggel vette át a videójáték első részének a történéseit, van rá esély, hogy a második évadban eltérnek tőle, hogy Pascal több játékidőt kapjon – ahogy arra is, hogy meglépik a meggyilkolását, és az események következményeként a harmadik évadban Ellie bosszúját láthatjuk megvalósulni.

Utóbbi esetben pedig Abby Ellie karaktere mellett a másik főhőssé léphet elő – annak ellenére, hogy a rajongók nyilván gyűlölik, miután megölte az egyik kedvencüket. Abby figurája ugyanakkor szépen rímel Ellie-ére, szóval abszolút lenne benne ráció előléptetni központi karakterré. Előfordulhat persze az is, hogy a nézők Abby „előléptetése” miatt elfordulnak a szériától, de annyi biztos, hogy a The Last of Us olyan hihetetlenül népszerű,

hogy az alkotók biztosan folytatni akarnák a második, de valószínűleg még a harmadik évad után is – és egyelőre ez az egyetlen lehetőség, ami szóba jöhet...


(via ScreenRant)

 

Anno ezen akadtak ki nagyon a rajongók

Őrjöngenek a fanok a The Last of Us „csókjelenete” miatt

A két showrunner egy Variety-interjúban magyarázkodik a sokkoló képsorok miatt, miközben rekordnézettséggel hasít a 2. epizód.

Tovább