Megszólalt a pornósztár a róla szóló életrajzi sorozat kapcsán

Rocco Siffredivel az egyik legtekintélyesebb hollywoodi szaklap, a The Hollywood Reporter készített interjút.

Az apropó természetesen a Szuperszex című sorozat március 6-i netflixes premierje volt, de Siffredi karrierje kezdetéről is mesélt. Arra a kérdésre, hogy mit szólt hozzá, amikor megtudta, hogy sorozatot szeretnének forgatni az életéről, azt válaszolta, hogy emiatt döbbent rá végre, hogy valami szépet és különlegeset hozott létre a pályája során – hiszen a felnőttfilmezéshez rengeteg előítélet és stigma társul.

Siffredi nagyon örült annak is, hogy a történetét két nő meséli el (a Szuperszexnek ugyanis mind a rendezője, mind a forgatókönyvírója nő, Francesca Mazzoleni, illetve Francesca Manieri), ugyanakkor bevallotta, hogy először megijedt, mert attól félt, Manieri is előítéletesen áll majd ahhoz a maszkulinitáshoz, amit ő képvisel (hiszen a sztárt gyakran támadják a feministák, amiért szerintük kizsákmányolja és bántalmazza a nőket),

de aztán kiderült, hogy mindkettejüknek az a célja, hogy egy emberi lény történetét mondják el.


Az 1963-ban született, és a mai napig aktív, nem mellesleg szexfüggő Rocco Siffredi egyébként 1985–86 óta van a szakmában, és az eltelt évtizedek során nem kevesebb mint 1300 pornófilmben szerepelt. Az interjúban elmesélte azt is, hogy még gyerekkorában meghalt a bátyja, akit rajongva szeretett, emiatt az édesanyjuk teljesen összetört, ezért neki már 8 évesen fel kellett nőnie, és végül ez az önállósodás vezette el a pornóig.

Rocco Siffredi a premieren. Forrás: Ernesto Ruscio / Getty Images


Ugyanakkor szerinte elsősorban

azért kezdett el pornózni, mert ő erre született.

Eleinte nem is akarta elhinni, hogy ezért a pompás szórakozásért még fizetnek is neki. Emellett úgy véli, nem felnőttfilmben is ugyanolyan jó lenne, mivel annak is ugyanúgy át tudná adni magát.

Siffredi elmondta a véleményét az őt a szériában megformáló színészről, Alessandro Borghiról is, akivel bevallása szerint különleges kapocs köti össze. Szerinte senki más nem tudta volna így eljátszani, mivel Borghin látszott, hogy

„azért akarja megcsinálni ezt a sorozatot, hogy valami többet tudjon meg saját magáról”.

A teljes interjú angol nyelven itt olvasható.


(via The Hollywood Reporter)

 

Kritikánk a sorozatról

Szemérmes lett a netflixes Szuperszex

A legendás pornós, Rocco Siffredi életéről szóló sorozat persze tele van meztelenkedéssel és szexszel, a lényeget mégis elhallgatja.

Tovább