Megvan, mikortól streamelhető az Avatar 2

Sőt, nem csak A víz útja, hanem számtalan extra tartalom is felkerül a Disney+-ra.

2022 decemberében debütált a mozikban James Cameron filmje, és közel 2,32 milliárd dolláros globális bevételével minden idők harmadik legsikeresebb filmjévé vált. Csak a Bosszúállók: Végjáték (2,8 milliárd dollár) és az Avatar első része (2,9 milliárd dollár) előzi meg. 2023-ban elnyerte többek között a legjobb vizuális effektusoknak járó Oscar-díjat, emellett több Oscar jelölést is kapott, például a legjobb filmnek és a legjobb hangkeverésnek járó díj kategóriájában. A mozik után végre a Disney+-ra is megérkezik, mégpedig nem olyan sokára: június 7-én.

Az Avatar: A víz útja új magasságokba repít és eddig nem látott mélységeket tár fel. Tíz évvel az előző rész után a Sully család (Jake, Neytiri és gyermekeik) békésen éli mindennapjait. Az idilli hétköznapoknak azonban hamar vége szakad egy régi-új ellenség felbukkanásával, aki az életükre tör. Jake (Sam Worthington) végül úgy dönt, hatalmas áldozatot hoz és családjával együtt saját biztonságuk érdekében olyan utazásra indulnak, ahol nem csak egymással, de az életben maradásért is meg kell küzdeniük. 

Még több avatar

Csupa könny és filmes közhely, mégis működik az Avatar 2

CGI-effektekkel megpakolt sci-fiként néha csak döcög, szép természetfilmnek és fontos környezetvédelmi üzenetnek viszont kiváló James Cameron több mint 3 órás szupermozija.

Tovább

 

Az Avatar: A víz útja és az extra tartalmak június 7-től elérhetőek a Disney+ kínálatában.


(via Disney+)