Mel Gibsonnal jön a John Wick világában játszódó minisorozat – Teaser!

A Continentalból kiderül, hogy jött létre a bérgyilkosok kedvenc szállodalánca.

2023 szeptemberében érkezik a Peacock streamingszolgáltatóra a The Continental című háromrészes minisorozat, amely a John Wick univerzumban játszódik. A szériát még a Starz rendelte be 2018-ban, és 2021 októberében derült ki, hogy Mel Gibson lesz az egyik főszereplője.

A sorozat a '70-es években játszódik, és azt a fiatal Winston Scottot követhetjük, akit a John Wick-filmekben Ian McShane alakít, és aki később a New York-i Continental tulajdonosa lesz. Az ő szemszögéből ismerhetjük meg a Continental-rendszer kialakulásának történetét.

Winston fiatal változatát Colin Woodell alakítja, Gibson pedig egy vadonatúj, Cormac nevű figurát hoz majd. További szereplők: Mishel Prada, Ben Robson, Hubert Point-Du Jour, Nhung Kate, Jessica Allain, Ayomide Adegun, Jeremy Bobb és Peter Greene.

A sorozat teaserében, amelyet Donna Summer "I Feel Love" című diszkóklasszikusának ritmusára vágtak, Gibson nem szerepel, de bepillantást kapunk a széria hangulatába, és kiderül az is, hogy stílusos lövöldözésekből és látványos akciójelenetekből itt sem lesz hiány.

A sorozat kreátorai és írói Greg Coolidge, Kirk Ward és Shawn Simmons, az executive producerek közt pedig ott van az első három John Wick-film írója, Derek Kolstad, és Chad Stahelski is, aki a John Wick - 4. felvonást is rendezte. A The Continental lesz Gibson első televíziós főszerepe.

Nem ez az egyetlen John Wick univerzumában játszódó spinoff-produkció: 2024. június 7-én kerül a mozikba a Ballerina, amelyben Ana De Armas alakít egy új bérgyilkost.

Via: Indiewire