Mi már tudjuk, mit nézel a jövő héten - HBO Go és Netflix premierek

Plusz: Az Igazság Ligája négyórás változatát az HBO GO-n is láthatjuk a világpremierrel egy időben, március 18-án.

Forrás: HBOGO

 

A Műsoron.hu egy kiváló, streamingszolgáltatókkal foglalkozó Facebook oldal, ahol nem csak a legnagyobbakról (HBO, Netflix, Disney+), hanem nagyjából az össszes filmes, sorozatos tartalmakat kínáló oldalakkal kapcsolatban is naprakészen informálódhatunk, ahogy a heti premiereket is rendre összeszedik.

A Netflixen mától nézhető:

Az Ásatás (The Dig) Ralph Fiennes és Carey Mulligan, amely a 20. század egyik legnagyszerűbb régészeti felfedezéséről szól, a 2. világháború kitörésének előestéjén.

A spanyol Fagypont alatt (angol nyelvű címe: Below Zero) egy rabszállító autó kalamajkáját meséli el: út közben a rabokat kiszabadítják, és elkezdődik az élet-halál harc köztük és az őrök között, miközben odakint repkednek a mínuszok.

 

Az Apple TV+ mai bemutatói:

A Palmer főszerepében Justin Timberlaket láthatjuk: egy börtönből frissen szabadult egykori sportolót alakít, aki szülővárosába visszatérve fura barátságba keveredik egy kisfiúval, akit drogos anyja (Juno Temple) magára hagyott.

Heti bontásban elérhető a Servant, Tony Basgallop és M. Night Shyamalan misztikus horrorsorozata. Lauren Ambrose, Toby Kebbel és Ruper Grint alakítják a főszereplőket ebben a fojtogató hangulatú már-már kamarasorozatban (egy-két jelenet kivételével az egész egyetlen házban játszódik, kevés szereplővel). Az Ambrose alakította sztárriporternek meghal újszülött gyereke, és a nő mereven elzárkózik a valóságtól, ezért terápiás jelleggel egy élethű műcsecsemővel helyettesítik a fiát. A látszat jegyében egy babysittert is felfogadnak, csakhogy Leanne, a rejtélyes múltú lány érkezése után váratlanul egy valódi csecsemőt találnak otthonukban. Ma a második évad harmadik epizódja érkezik.

 

Az HBO GO jövő heti kínálatából:

Február elsején két résszel, majd a következő két hétben 1-1 epizóddal érkezik A hölgy és autó című négy részes minisorozat.

Az Emmy-díjas producerek, Mark és Jay Duplass (104-es szoba) dokumentumsorozata egy 1970-es évekbeli, merész autós csalás történetét tárja fel, amely egy titokzatos vállalkozóhoz köthető. A hölgy és az autó Elizabeth Carmichael sztoriját dolgozza fel, aki azzal vált híressé, hogy az 1970-es évek gázválsága idején üzemanyag-takarékos háromkerekű járművet dobott piacra. Ahogy a hölgy megnyerte üzleti ötletének a nagy autógyártókat és befektetőket, egy titokzatos, sok szálon futó rejtély kezdett körülötte kibontakozni, beleértve az autó technológiáját és Carmichael meglepő múltját is. A sorozat egy különleges vállalkozónő színre lépésének, fejlődésének és bukásának portréja, és egyben a csalás, a család és az identitás egyedülálló története.

Harmadikától nézhetjük az Álhíres című dokumentumfilmet.

A közösségimédia-platformokon ma már több százmillió olyan ember van fent, akik hatalmasra duzzadt követőtáboruk révén influenszernek számítanak. Ám ők tényleg híresek? Mit jelent egyáltalán a hírnév és a befolyás a digitális korban? Hogyan befolyásolható a közösségi média világa? Az HBO dokumentumfilmjében a régi motoros újságíró, Nick Bilton egy innovatív társadalmi kísérlet során rántja le a leplet a közösségi média és az azt befolyásoló tényezők működéséről. Három Los Angeles-i fiatal minden vágya, hogy híres legyen, és bár alig vannak követőik, mégis népszerű influenszerekké válnak egy seregnyi hamis követő és robot megvásárlásával, miközben feltárulnak ennek a sokakat magával ragadó, mégis valószínűtlen életmódnak a csodái és költségei.

Ötödikén egy olyannyira friss filmet láthatunk, hogy a koronavírus alatti karantén idején játszódik. A Karantén meló rendezője Doug Liman (A Bourne-rejtély, A holnap határán), főszereplői Anne Hathaway és Chiwetel Ejiofor.

Linda és Paxton éppen szakítottak és elhatározzák, hogy szétköltöznek, ám Londonban épp kihirdetik a Covid-19 miatti kötelező karantént, így kénytelenek továbbra is egy fedél alatt maradni. Míg Linda, a sikeres marketingvezető új feladatai miatt kiábrándul a multinacionális munkakultúrából, a bűnözői múlttal rendelkező kreatív Paxton szárnyakat kap. A békés együttélésre irányuló erőfeszítéseiket a költészet mellett rengeteg borral is támogatják, és közben váratlanul újra felfedezik saját magukban azt a szabad szellemet, akik valaha voltak. Mindez végül a meggazdagodás mámorító lehetőségét is elhozza, amikor megkísérelnek ellopni egy nagy értékű ékszert. A Karantén meló okos, szexi és meglepő mese a Covid-karanténból.

2020 tavaszán Spanyolország volt a koronavírus-fertőzés egyik legsúlyosabb gócpontja Európában, az Életjelek. Egy igaz emberi történet  című 3 részes dokumentumsorozat egy spanyol kórház mindennapi küzdelmeinek krónikája. Mind a három rész egyszerre lesz elérhető február 7-én. 

Az Életjelek. Egy igaz emberi történet című dokumentumfilm-sorozat a Parc Taulí nevű spanyol kórházban játszódik, Sabadell városában, és a Covid-19 vírusban megbetegedett emberek és az őket ápoló személyzet első kézből származó tapasztalatait mutatja be. A sorozat a legkritikusabb hónapok eseményeire fókuszál, beleértve a szereplők karrierjét, a családjukkal kapcsolatos eseményeket és megoldandó problémáikat. Valós történetek a küzdelemről, a szolidaritásról, a kitartásról és az élni akarásról napjaink egyik legfontosabb, kikerülhetetlen témájával és jó néhány megrázó emberi sorssal a középpontban.

Továbbá friss hír, hogy nem kell bánkódni, hogy Magyarországon még nem elérhető az HBO Max, az év egyik legjobban várt filmjét ugyanis mi is láthatjuk:

Az Igazság Ligája négy órás, Zack Snyder-féle változata a világpremierrel egy időben, azaz március 18-án felkerül az HBO GO kínálatába.

(Források: HBO, Műsoron.hu)