Mikkelsen úr is beköszön az Ahsoka új előzetesében

De nem Mads, hanem a bátyja, Lars, aki Thrawn főadmirálist alakítja a Disney+ várva várt sorozatában.

Rosario Dawsont újra a szívébe zárta a fél világ, miután A Mandalóriban és a Boba Fett könyvében is feltűnt mint a Bébi Yodát pátyolgató renegát Jedi-harcos, Ahsoka Tano. Ráadásul a 44 éves színésznő által megformált tűzrőlpattant, csápos űrlény, aki ugyebár nem más, mint Anakin Skywalker egykori tanítványa, már A klónok háborúja animációs sorozat óta a Csillagok háborúja-rajongók első számú kedvencének számít.

Épp ezért várja mindenki tűkön ülve az augusztus 23-át, amikoris a Disney+ kínálatában végre elérhető lesz Ashoka saját tévésorozata is,

ami nagyban összefügg majd a A Mandalóri eseményeivel, hiszen a kreátorok és a vezető producerek itt is Jon Favreau és Dave Filoni voltak. A széria a minap kapott egy ütős előzetest is, íme:

 

 

A trailer érdekessége, hogy ebben a produkcióban már újra része a kánonnak az a Thrawn admirális, aki az 1991-es A Birodalom örökösei című Timothy Zahn-regény óta óriási kedvencnek számít a Star Wars-rajongók körében, ám a 2012-es Lucasfilm-felvásárlás után a Disney vezetősége kivette őt a hivatalos kánonból, és száműzte a Legendák brandbe. A chiss fajhoz tartozó, kék bőrű űrlény főtisztet Mads Mikkelsen testvére, Lars Mikkelsen alakítja a Disney+ új sorozatában.

Szintén fontos szereplő a történetben Baylan Skoll, a renegát Jedi lovag, aki a piros fénykardjából ítélve valahogyan túlélte a Császár 66-os parancsát, és átállt a Sötét Oldalra. A karaktert a nemrég elhunyt Ray Stevenson alakította a sorozatban.

Meghalt Ray Stevenson, a Thor-filmek sztárja

Az északír színész mindössze 58 éves volt, amikor Olaszországban (ahol egy forgatás miatt tartózkodott) életét vesztette.

Tovább

 

(via EW.com)