Mutatjuk, mit érdemes nézni decemberben a Netflixen

Az ünnepek alatt, a zimankóban is lesz miből válogatni.

Tőrbe ejtve - Az üveghagyma

Daniel Craig visszatér Benoit Blanc nyomozó bőrében, és ezúttal egy görögországi magánszigeten nyomoz egy játéknak indult bűntény ügyében. Az új rejtély is masszív szereplőgárdával érkezik (többek közt Edward Norton, Kate Hudson, Janelle Monáe, Kathryn Hahn és Ethan Hawke), és ahogy korábban  írtuk, a kritikusok is komálják.

Premier: december 23.

 

Emily Párizsban – 3. évad

Darren Star szappanoperájának legújabb évadában tovább szövődnek a szálak a francia fővárosban. Emily Cooper baromi jól szórakozik, bár még mindig nem tud franciául. És Gabriellel továbbra is vonzódnak egymáshoz, ám mindketten mással randevúznak. No meg persze Sylvie Savoir bukása is elkerülhetetlen.

Premier: december 21.

 

Vaják: A vér eredete

Az előzménysorozat elkalauzolja a nézőt abba a korba, ahol minden elkezdődött, amit a Vaják első két évadában láttunk. Több mint 1200 évvel Riviai Geralt születése előtt járunk, szóval minden bizonnyal a kora vajákok születésére is kitér majd A vér eredete. Michelle Yeoh Sciant, egy elf kardforgatót alakít, így valószínűleg ezúttal is sok akciójelenetre számíthatunk.

Premier: december 25.

Lady Chatterley szeretője

D. H. Lawrence népszerű regényének legújabb adaptációjában Emma Corrin alakítja a címszereplőt, aki A Korona című sorozatban az ifjú Diana hercegnőt játszotta. A történet szerint, miután Lady Chatterley férje meghalt a háborúban, a nő a vadőrrel kezd kavarni, ami nem kevés konfliktust szül.

Premier: december 2.


Robert Downey Sr. – Egy öntörvényű filmkészítő

A portréfilmben Robert Downey Jr. vezetésével tekinthetünk be édesapja munkásságába. Szóba kerül a generációk közti szakadék, és az, miként lehet ezt orvosolni, valamint a művészet és halandóság kapcsolata is.

Premier: december 2.

Fehér zaj

Noah Baumbach rendezésében Adam Driver és Greta Gerwig egy házaspárt alakít. A film a legalapvetőbb hétköznapi problémákkal foglalkozik – mint a szerelem, a halál és a boldogság –, egészen sajátos hangvétellel.

Premier: december 30.

 

(via Uproxx)