Nem jár automatikusan a sport a májusban induló Max előfizetőinek

A sporttartalmak a kiegészítőcsomag részeként lesznek elérhetők – de mit nézhetünk még az HBO Maxot váltó szolgáltatónál? Például jobbnál jobb Warner-filmeket és a Sárkányok háza második évadát.

Május 21-én indul el a Warner Bros. Discovery streamingszolgáltatása Magyarországon, vagyis onnantól lesz simán csak Max a mostani HBO Maxból. 

Itt startol majd el június 17-én a Sárkányok háza második évada Európa-szerte, és a Max lesz az egyetlen hely, ahol a 2024-es Párizsi Olimpiai Játékok minden pillanatát élőben lehet majd látni abban a 25 európai országban, ahol a Max elérhető lesz.

 

Forrás: HBO Max

 

Az előfizetők elég sok Warner-filmhez férhetnek majd hozzá, melyek között megtalálható lesz egyebek között a Barbie, az Aquaman és az Elveszett Királyság és a Wonka. A Sony Pictures kínálatából elérhető lesz a Pókember és minden A védelmező-film, illetve a Gran Turismo; a Universal stúdiótól a Feledés, a Lady Bird és a Mamma Mia!, az HBO saját gyártásában készült sorozatai közül pedig a The Last of Us, A Fehér Lótusz, az Eufória, a True Detective: Night Country, A rezsim, A Szimpatizáns, Az elátkozott: Robert Durst halálos élete második évada és a hamarosan érkező The Franchise című új vígjátéksorozat is streamelhető lesz.

De olyan népszerű Warner-alkotásokon alapuló új saját gyártású tartalmak is érkeznek a jövőben, mint A Pingvin, a Welcome to Derry (Stephen King Az című regénye alapján) és az új lengyel politikai kémthriller, az Eastern Gate. Emellett elérhetők lesznek a WB kiterjedt katalógusának olyan filmjei is, mint a Harry Potter-franchise, a Paddington, a Mátrix, A sötét lovag, a Joker és A Gyűrűk Ura, illetve a Discovery olyan népszerű tartalmai, mint a Három hónap jegyesség, az Aranyláz Alaszkában és a Feljavítók.

A Max többféle csomagban is elérhető, a Sport kiegészítőcsomag pedig mindegyik alapcsomaghoz hozzáadható.

 

Standard csomag:

  • A felhasználók egyszerre 2 eszközön streamelhetnek tartalmat.
  • A tartalom Full HD felbontásban lesz elérhető.
  • Ebben a csomagban lehetőség nyílik maximum 30 letöltésre a tartalom offline megtekintéséhez.
  • Párizs 2024 a csomag része.

 

Prémium csomag:

  • A felhasználók egyszerre 4 eszközön streamelhetnek tartalmat.
  • A tartalom elérhető lesz Full HD vagy 4K felbontásban, illetve Dolby Atmos hanggal, ahol ez rendelkezésre áll.
  • Ebben a csomagban lehetőség nyílik maximum 100 letöltésre a tartalom offline megtekintéséhez. (Korlátozásokkal.)
  • Párizs 2024 a csomag része.

 

Sport kiegészítőcsomag:

  • A Sport kiegészítőcsomag hozzáférést biztosít a legfontosabb sportesemények közvetítéseihez, beleértve a Grand Slam-tenisztornákat, a kerékpáros Grand Tours-okat, a Le Mans-i 24 órás autóversenyt, az Eurosport 1 és Eurosport 2 lineáris csatornát és számos további tartalmat.
  • A Sport kiegészítőcsomag bármelyik alapcsomaghoz megvásárolható.
  • A felhasználók egyszerre 2 eszközön streamelhetik a sporttartalmakat (az alapcsomagjukban elérhető streamekből).

 

A jelenlegi HBO Max előfizetők megtarthatják mostani profiljaikat és megtekintési előzményeiket, tehát ott folytathatják a tartalomfogyasztást a Maxon, ahol azt abbahagyták. Bizonyos esetekben az HBO Max app automatikusan frissül a Max appra. Más esetekben, amikor a felhasználók megnyitják az HBO Max appot, figyelmeztetést kapnak, hogy töltsék le az új Max appot, és néhány kattintás után már el is kezdhetik felfedezni az új platformot.

(via Warner Bros. Discovery)