Nem vicc, Matthew McConaughey és Woody Harrelson testvérek lehetnek

A két jó barát talán nem véletlenül hasonlít egymásra. A téma a közös sorozatuk kapcsán került elő.

A True Detective két sztárja, Matthew McConaughey és Woody Harrelson ismét együtt szerepelnek a képernyőn – ezúttal egy 10 epizódos új vígjátéksorozatban, amelyet David West Read készít, és ami az Apple TV+ kínálatába fog bekerülni. A 10 epizódos sorozatban a színészek saját maguk kitalált változatát alakítják majd, a sztori szerint családtagjaikkal együtt megpróbálnak összebútorozni McConaughey texasi farmján.

McConaughey nemrég Kelly Ripa "Let's Talk Off Camera" podcastjében árulta el, hogy a sorozat címe "Brother From Another Mother" (szabad fordításban: Tesó egy másik anyától) lesz, de tett egy ennél bombasztikusabb kijelentést is.

Bár a sorozat címe arra utal, hogy a két színész évtizedek óta szoros baráti viszonyt ápol, McConaughey felvetette azt a lehetőséget is, hogy Harrelsonnal akár tényleg rokonok is lehetnek. Mindezt arra alapozza, hogy az édesanyja ismerte Harrelson apját - talán intim közelségből is...

Matthew McConaughey és Woody Harrelson a True Detective-ben (Forrás: HBO)

 

"A gyerekeim Woody nagybácsinak hívják őt, engem pedig Matthew nagybácsinak szólítanak az ő gyerekei. A rólunk készült fotókon pedig az én családom sokszor összetéveszt vele, az ő családja pedig azt hiszi, hogy a rólam készült fotókon ő van”

- fejtegette a színész, majd elmesélte, hogy néhány évvel ezelőtt, egy görögországi nyaralás során az anyukája azzal fordult Harrelsonhoz, hogy

Woody, én ismertem az apádat!”

Mindezt úgy, hogy az „ismertem” szót jelentőségteljesen megnyomta. McConaughey ekkor döntött úgy, hogy utánajár a család múltjának. Kiderítették, hogy Harrelson apja éppen „elérhető” volt, amikor McConaughey anyja és apja valófélben volt, és alkalmas helyszín is lett volna Nyugat-Texasban arra a bizonyos légyottra.

Hogy ez a valós életből vett dilemma szóba kerül-e az Apple TV+ vígjátéksorozatában, azt még nem tudni. A színészek egyelőre arról sem döntöttek arról, hogy végeztetnek-e DNS-tesztet, hogy bizonyítékot szerezzenek a köztük lévő esetleges családi kapcsolatról.

Forrás: David M. Benett/Dave Benett/Getty Images

 

McConaughey szerint ő nehezebb helyzetben van, mint Harrelson.

"Woodynak egy kicsit könnyebb azt mondani, hogy 'Gyerünk, csináljunk DNS-tesztet’, mert nincs vesztenivalója. Nekem egy kicsit nehezebb, mert vállalnom kell a kockázatot, hogy aki 53 évig az apámnak hittem, nem is az apám.”

Egyelőre persze azt sem zárhatjuk ki, hogy a féltestvéri viszony meglebegtetése csak az Apple TV+ sorozatának ügyes marketingkampánya.

via: Variety