Netflix: ingyen nézhető három film és több sorozatepizód

A streamelős óriás az ingyen próbahónap mellett újabb nézőcsalogató akciót talált ki. Ezúttal azonban még regisztrálni sem kell!

A netflix.com/hu/watch-free címre látogatva ugyanis rögtön az oldalon elindíthatjuk a filmeket és sorozatokat, így ezúttal nem fenyeget az a veszély, hogy az ingyenes próbahónap után ottragadunk a Netflix előfizetői között. A három, ingyenesen streamelhetővé tett nagyjátékfilmet teljes egészében megnézhetjük a site-on, a szériáknak azonban csak az első részei láthatók.

Az ily módon ingyen nézhető filmek a következők: a Gyagyás gyilkosság című Jennifer Aniston – Adam Sandler-krimiparódia, a Madarak a dobozban című, Sandra Bullock nevével fémjelzett posztapokaliptikus sci-fi/horror és a Két pápa című filmdráma, amit annak idején a magyar mozik is játszottak.

Az ingyenesen nézhető sorozatepizódok a következők: a Stranger Things című sci-fi/horror, az Elit című spanyol bűnügyi széria, a Bébi úr újra munkában című gyerekeknek szóló sorozat, a Vak szerelem című romantikus sorozat, az Our Planet című David Attenborough-féle természetfilm-sorozat, illetve a Grace és Frankie című sitcom első évadának első epizódja.

Hogy meddig elérhetőek a szóban forgó tartalmak, azzal kapcsolatban nem közölt pontos dátumot a streamelős cég. A netflix.com/hu/watch-free oldal gyakran ismételt kérdései között annyi olvasható, hogy „a kínálat időről időre változik, ezért nézd meg most!” Az említett filmek és sorozatok választható magyar szinkronnal és/vagy felirattal láthatók.

(via Gadgets 360, Netflix)