Nézz bele A Bridgerton család második évadába!

Érkezett egy friss teaser és néhány fotó is.

A tavaly karácsonykor bemutatott A Bridgerton család rekordnézettséget hozott a Netflixnek, így már biztos, hogy jön a harmadik, sőt a negyedik évad is. Egyelőre még a második etapot sem mutatták be, arra még 2022-ig várnia kell a rajongóknak, a hétvégén azonban már kaptunk egy teaservideót, amelyben a legidősebb Bridgerton fivér, Anthony (Jonathan Bailey) és Kate Sharma (Simone Ashley) beszélget. Érkezett néhány fotó is, láthatjuk például Lady Danburyt (Adjoa Andoh), Kate testvérét, Edwinát (Charithra Chandran) és az 5. Bridgerton testvért, Eloise-t (Claudia Jessie), aki a jelek szerint most kezd majd önállóan társasági életet élni.

A második évad Julia Quinn regénysorozatának A ​vikomt, aki engem szeretett  című része alapján készül, amelyben a legidősebb Bridgerton sarj, Anthony házasodási törekvéseit követhetjük. Ha az évad hű lesz a regényhez, akkor Anthony először Edwinával jön össze, de végül mégis Kate-et kell majd elvennie.

A visszatérő szereplők közt ott lesz  Phoebe Dynevor mint Daphne Bassett, Hastings hercegnője, Penelope Featherington (Nicola Coughlan), Violet Bridgerton (Ruth Gemmell), Colin Bridgerton (Luke Newton), Portia Featherington (Polly Walker),  Charlotte királynő (Golda Rosheuvel), Philippa Featherington (Harriet Cains) és Prudence Featherington (Bessie Carter).

Hogy egész pontosan mikor fut be a második évad a Netflixre, még nem tudni.

Via: Collider