Rossz hírek a Disney+ tájáról

Árat emel a cég, de egyelőre csak a tengerentúlon.

Áremelést jelentett be a Walt Disney Co., a Disney+ reklámos változata az Egyesült Államokban 25 százalékkal, havi 9,99 dollárra (nagyjából 3600 forint) drágul, míg a reklámmentes változat 14 százalékkal kerül többe, így 15,99 dollárt (5800 forint) kell érte fizetni október 17-től. A Disney+ és a Hulu reklámmentes csomagja azonban változatlanul 19,99 dollár marad havonta.

Tekintve, hogy a konkurencia is hasonló lépéseket fontolgat, a Disney döntése nem számít meglepetésnek.

A cég előnye a többiekkel szemben, hogy a legnépszerűbb tartalmaik saját gyártásúak, nem kell lízingelniük, mint a Netflixnek a Breaking Badet vagy a Lostot. Aki a Marvelre, a Star Wars-filmekre vagy a Disney és a Pixar animációs filmjeire kíváncsi, az mindig tudja, hogy merre keresse ezeket.

Ez is érdekelhet

Jön az Agymanók spin off sorozata, kiderült, miről fog szólni

A Disney+ platformra készített rajzfilmsorozatot 2025-ben mutatják be, Riley álmaival fog foglalkozni.

Tovább

 

Jelenleg a Deadpool-filmek és a 2017-es Logan – Farkas tartoznak a legnépszerűbb tartalmak közé, hála a Deadpool & Rozsomák bemutatójának, de a Bosszúállók: Végjáték is bekúszott nemrég a top 10-be. Sokan streamelték az Agymanók első részét is annak apropóján, hogy a folytatás mozirekordokat döntöget, és jelenleg minden idők 10 legtöbb bevételt hozó filmje között van.

Via: Collider / VG.hu

Ez is érdekelhet

A Netflix-előfizetők közel harmada nem is nézi a netflixet!

Legalábbis a Self Financial erre a megállapításra jutott egy márciusban elvégzett kutatás során.

Tovább