The Last of Us: újabb négy csatlakozót jelentettek be

Danny Ramirez, Ariela Barer, Tati Gabrielle és Spencer Lord is szerepelnek majd az HBO posztapokaliptikus szériájának második évadában.

Felgyorsultak az események a The Last of Us új évadának háza táján, hiszen már a tavasszal elkezdik forgatni, hogy sima legyen a 2025-ös premier. Eddig annyit lehetett tudni, hogy a két főszereplő, Pedro Pascal és Bella Ramsey mellé Kaitlyn Dever, Isabela Merced, Young Mazino és Catherine O’Hara csatlakozott.

Most újabb négy nevet jelentett be a produkció, a magyar nézők számára kevésbé ismert Danny Ramirez, Ariela Barer, Tati Gabrielle és Spencer Lord személyében. Ramirezt a Top Gun: Maverickben és A Sólyom és a Tél Katonájában, Barert a Runawaysben, Gabrielle-t A visszatérőkben és a Te című sorozatban, Lordot pedig a Riverdale-ben láthattuk.

Barer, Ramirez és Gabrielle, alul pedig Lord a Riverdale című sorozatban. Forrás: Paul Archuleta / FilmMagic / Getty Images, Matt Winkelmeyer / Getty Images for Critics Choice Association, David Livingston / Getty Images és Netflix


Danny Ramirez egy Manny nevű lojális katonát alakít, akinek vidám külseje mögött az attól való félelem lapul, hogy cserben hagyja a barátait.

Ariela Barer lesz Mel, aki orvosként arra kötelezte el magát a szétszabdalt társadalomban a háború közepette, hogy minél több életet mentsen meg.

Tati Gabrielle Nora szerepében tűnik fel, aki egy olyan felcser, aki folyamatosan küzd a saját múltjával. Végül Spencer Lord Owent fogja játszani:

egy harcos testébe zárt gyengéd férfit, akinek egy olyan ellenséggel kell küzdenie, akit nem tud gyűlölni.


(via The Hollywood Reporter)