Trónfosztás: már nem a Squid Game a legnézettebb a Netflixen

A trónfosztó egy másik dél-koreai sorozat, a Hellbound című horrorszéria.

Második helyre csúszott az országok szerinti nézettségi listákon az idehaza Nyerd meg az életed címen futó dél-koreai sorozat, a Squid Game, ami eddig 46 egymást követő napon át volt rekorder a Netflixen. A FlixPatrol nevű adatelemző vállalat kimutatásai szerint ugyanis egy másik koreai széria, a Hellbound az első számú legnépszerűbb tévésorozat világszerte, és már a november 20-i debütálását követő első napon letaszította a Squid Game-et.

Forrás: Netflix

 

A Hellbound többek között olyan régiókban végzett az első helyen, mint Dél-Korea, Mexikó és Belgium, de az Egyesült Államokban, Kanadában, Németországban és máshol is dobogós lett. Magyarországon jelenleg az ötödik helyen áll a Netflix-előfizetők tartalomfogyasztási szokásai alapján dinamikusan frissülő toplistán.

Forrás: Netflix

 

A Hellbound eredetileg egy 2002-es animációs rövidfilmnek indult. A története egy olyan párhuzamos fantasy univerzumban játszódik, ahol a Pokol természetfeletti teremtményei hirtelen megjelennek a Földön, hogy az embereket magukkal hurcolják az holtak birodalmába. A földöntúli lények garázdálkodása életre hív egy vallási csoportot, amely az isteni igazságosság eszméjére épül, miközben a történetben szereplő nyomozóknak nemcsak a pokolbéli gyilkosokkal, de a természetfeletti jelenségektől eszüket vesztett evilági emberekkel szemben is fel kell tudni venni a kesztyűt. (via NME.com)

 

Zúzós riffek a SZESSÖNben! A PORT.hu zenés műsorának legújabb vendége Kiss Jenő, aki testépítő körökben ismert, hiszen 1996-ban ő volt a Mr. Universe világbajnoka. Izomzatát nem a szél hordta össze, de most kiderül, mire megy a brutális erő hat vékony fémhúrral szemben.