Új Agatha Christie-krimi jön Anjelica Huston főszereplésével

Már forog az 1936-ban játszódó, szerelmi háromszöges gyilkossági sztori.

Háromrészes miniszéria készül Agatha Christie 1944-ben megjelent Éjféltájt (Towards Zero) című krimijéből Anjelica Huston főszereplésével. Feltűnik még az adaptációban Oliver Jackson-Cohen (A Hill-ház House, A láthatatlan ember), Ella Lily Hyland és Mimi Keene (Szexoktatás). Az író Rachel Bennette (Lángoló világ, Ripper Street), a rendező Sam Yates.

A sztori 1936-ban, Angliában játszódik. Egy celebpár botrányos válása után a brit teniszsztár, Nevile Strange (Jackson-Cohen) és volt felesége, Audrey (Hyland) "meghozzák az elképzelhetetlen döntést, hogy egy nyarat együtt töltenek Gull's Pointban, gyermekkori otthonukban, Nevile nagynénjének (Huston) tengerparti birtokán. Az egykori gyerekkori szerelmesek közötti befejezetlen ügyek és Nevile új felesége, Kay (Keene) jelenléte miatt a feszültségek elszabadulnak. A nyomozó feladata, hogy kibogozza a féltékenység és a csalás mérgező hálóját, mielőtt újabb áldozatot követelne az ügy.”

A miniszériát jelenleg Bristolban és környékén, valamint Devon partjainál forgatják. A sorozatot a BBC iPlayer és a BBC One csatornákon sugározzák majd.

Via: THR