Új streamingszolgáltató Magyarországon – ez lesz a programban

A Paramount+ hozzánk is megérkezik még idén SkyShowtime néven.

A Paramount+ indulásáról a Port is beszámolt egy évvel ezelőtt. A ViacomCBS tulajdonába tartozó platform a CBS, a Comedy Central, az MTV, a Nickelodeon, a Paramount Pictures és a Smithsonian Channel tartalmait kínálja előfizetőinek, de önálló tartalmak is elérhetőek rajta. Az új streamingóriás 2021. március 4-én indult az Egyesült Államokban, 18 dél-amerikai országban és Kanadában, a skandináv országok pedig március 25-én következtek, Európa többi része azonban kimaradt – eddig.

Idén nyáron többen közt Magyarországon is elérhetővé válik a szolgáltatás SkyShowtime néven.

Forrás: UIP-Duna Film

 

A Media1 információi szerint még idén 50 új saját gyártású tartalmat mutatnak be a platformon, illetve itt tér majd vissza Beavis és Butt-Head egy új sorozatban és egy egész estés filmben. Egy nagyjátékfilm erejéig folytatódik a hat évadot megélt Teen Wolf,  a South Park alkotói, Trey Parker és Matt Stone pedig  két nagyobb különkiadással készülnek a széria 24. évada mellett.

Bejelentették azt is, hogy a SEGA Corporation kék sündisznója, Sonic megkapja a 3. mozifilmjét is, és a karakter egy élőszereplős sorozatban is látható lesz a Paramount Pluszon. A márciusban érkező Halót pedig már a bemutatója előtt berendelték egy második évadra.

Új évadokat láthatunk majd a SpongyaBob Kockanadrágból, a Tini Nindzsa Teknőcökből és a Dóra, a felfedezőből is, a Transformers pedig egy animációs sorozattal is bővül.

via: Media1