Újabb netflixes produkcióban az Agymenők Sheldonja

Jim Parsons a The Boys in the Band című drámaadaptációban az új Star Trek filmekből ismert Zachary Quinto oldalán játszik. Nézd meg az előzetest!

A The Boys in the Band Mart Crowley 1968-as színdarabja, ami egy nagyrészt meleg férfiakból álló baráti társaságról szól, melynek tagjai, vagy fél tucatnyian összegyűlnek egyikük New York-i lakásán szülinapot ünnepelni. Van köztük alkoholbetegséggel küzdő hangadó figura, az illető volt szerelme, egy művészpár, egy bonyolult kapcsolatot ápoló könyvtáros és egy tanár is, aki nemrég hagyta ott a feleségét.

Az ünnepség egy pontján viszont kitör a vihar, ezért hőseink a négy fal közé kényszerülnek, ahol egyikük felvetésére (emocionálisan) igen veszélyes játék veszi kezdetét, melynek lényege, hogy mindenkinek fel kell hívnia telefonon azt az embert, akit igazán szeretett. Az események pedig innentől kezdve leginkább egy érzelmi hullámvasútra kezdenek emlékeztetni, érzelmes, kínos, vidám és szomorú pillanatokkal.

A The Boys in the Bandet 2018-ban felújították a Broadwayen, olyan nyíltan meleg színészekkel a főbb szerepekben, mint Jim Parsons, Zachary Quinto, Matt Bomer vagy Andrew Rannels. A történelmi jelentőségű előadást 2019-ben Tony-díjjal jutalmazták. Ezt a produkciót adaptálta most kisképernyőre Ryan Murphy producerként és Joe Mantello rendezőként.

Ők voltak a 2018-as színpadi verzió alkotói is, Murphynek pedig tévéproducerként ugye olyan alkotások fűződnek a nevéhez, mint a Glee – Sztárok leszünk!, az Amerikai Horror Story, a nemrég debütált Hollywood vagy a közelgő Ratched. A netflixes verzióban visszatér a 2018-as Broadway produkció szereposztása is – a most nyilvánosságra hozott előzetesben mi is láthatjuk, milyen jól működik köztük a kémia. A The Boys in the Band szeptember 30-tól streamelhető a Netflixen.


(via The Hollywood Reporter)