Végre hivatalos: jön a Wednesday második évada!

Azt persze még nem tudni, mikor. Csak annyi biztos, hogy most a csapból is Jenna Ortega folyik, és ezt a ziccert természetesen nem hagyhatja ki a Netflix.

A Netflix január 6-án egy friss videóban hivatalosan is bejelentette, hogy érkezik a nagy sikerű Wednesday tévésorozat második évada. A kevesebb mint 1 perces szpotban a sorozat főszereplője, Jenna Ortega, aki a címbéli lányt, Wednesday Addamst alakítja, arról beszél, hogy az elmúlt hetekben milliók kergették őt (eközben épp valami szörny akarja felfalni), illetve utánozták őt az interneten. A videó alatt Lady Gaga 2011-es Bloody Mary című dalának felgyorsított remixe szól. Íme:

 

 

A november végi Netflix-premier óta a Wednesday a streamingszolgáltató második legnézettebb angol nyelvű produktuma lett. Táncőrületet szabadított el a TikTokon, és hatalmas sztárt csinált a fiatal főszereplőből, melynek hatására Jenna Ortega nevét mostanra alighanem már az is ismeri, aki az elmúlt heteket egy kő, vagy esetleg egy kísértetkastély pincebörtönében töltötte.

A Wednesday második évadának vetítési időpontjáról egyelőre nem közölt információt a Netflix, a hivatalos tájékoztatást későbbre ígérik.

(via NME.com)