Végre megérkezik a Knight Rider a SkyShowtime-ra!

Már tavaly óta lehet tudni, hogy a hazánkban működő egyik legújabb streaming szolgáltató behozza a kultikus sorozatot. Most az is kiderült, mikor.

Ahogy arról annak idején mi is beszámoltunk, az idén februárban a a Comcast és a ViacomCBS által indított SkyShowtime a Sky, az NBCUniversal, a Universal Pictures, a Peacock, a Paramount+, a SHOWTIME, a Paramount Pictures és a Nickelodeon prémium és saját eredeti tartalmait bocsátja streamelésre.

Mindebből könnyedén ki lehetett következtetni (ahogy azt például a Filmsor meg is tette), hogy a streaming szolgáltató kínálatába záros határidőn belül felkerül David Hasselhoff kultikus 80-as évekbeli sorozata, a Knight Rider is, hiszen azt annak idején az NBC gyártotta.

Forrás: SkyShowtime


Azt pedig, hogy a tavaly áprilisi infó mikor válik valósággá, a SorozatJunkie szúrta ki, akiknek e heti streamingpremieres listája szerint a széria október 8-án, vasárnap kerül fel a SkyShowtime kínálatába. A site-nál úgy tudják, aznap az első évad mindegyik epizódja elérhetővé válik.

Azt sajnos nem tudni, hogy feliratos vagy a sokak által szeretett szinkronos verzió kerül fel az oldalra – de szinkronrajongók számára némi borúlátásra ad okot, hogy a SkyShowtime-nál olyan egyéb kultszériák, mint a Columbo vagy a Gyilkos sorok, csak felirattal nézhetők, olyan más kedvenceket pedig, mint például a Doktor House, a szolgáltatónál újraszinkronizáltak.


(via SorozatJunkie, filmsor.hu)