Világháborús borzalom, egy briliáns sci-fi és kegyetlen házaspárbaj az HBO GO-n

Ezen a héten sem fogunk unatkozni: számos nagyjátékfilm mellett érkeznek a The Walking Dead 10. évadának Magyarországon még nem vetített vadonatúj részei is.

Augusztus 30-án második epizódjával folytatódik a streamelős szolgáltatónál Spike Lee New York Epicentrum 9/11->2021 ½ című, a szeptember 11-i terrortámadás 20. évfordulója alkalmából készült dokumentumsorozata. De érkezik aznap új rész A dolog folyamatban és az L: A Q generáció című szériákhoz is.

Kedden a Roswell: New Mexico, szerdán a Stargirl és a Csodatévők aktuális évada folytatódik, és aznap kerül fel az HBO GO-ra a The Walking Dead 10. évadának maradék 12 része, így a teljes 22 rész elérhető lesz magyar szinkronnal és felirattal is. De nem lesz hiány további horrorban (péntektől nézhető a Fekete tó teljes harmadik évada), misztikumban (vasárnap felkerül a Manifest teljes harmadik évada) és nevetésben sem (szintén pénteken folytatódik a Hétköznapi vámpírok harmadik évada).

Ex machina. Forrás: UIP-Duna Film


Ami a nagyjátékfilmes kínálatot illeti, a szerelem teljes skáláját végigjárhatjuk a habkönnyű romkomok (Szex és New York – A mozifilm, Szex és New York 2., szeptember 3-tól), a Fiatal szívek című kamaszdráma (szeptember 4.) és a Rózsák háborúja című rémes házaspárbaj segítségével (szintén szeptember 4.). Aki még ez utóbbinál is kegyetlenebb élményre vágyik, az A festett madár című II. világháborús szenvedéstörténet adaptációján keseredhet el szeptember 1-jétől.

A történelem könnyedebb oldalát ragadja meg az Őfelsége pincére voltam című Menzel-opus (szeptember 1.), de láthatunk briliáns sci-fit (Ex machina, szeptember 5.), életrajzi dokumentumfilmet (Milos Forman: Ami nem öl meg, szeptember 1.), szuperhősfilmet (Aquaman, szeptember 5.) és bájos animációs filmet (A LEGO-kaland 2., szeptember 5.) is.


(via HBO GO)