Ebben a Netflix filmben Hollywood összes sztárja szerepelni fog

DiCaprio, Streep, Lawrence, Blancett, Chalamet és még sokan mások – az Ocean’s Eleven óta nem készült produkció ilyen volumenű sztárszereposztással.

Még februárban írtunk róla, hogy Jennifer Lawrence következő munkája egy Don’t Look Up című vígjáték lesz, amelyben két nem túl elismert csillagász egy médiaturné során próbálja meg figyelmeztetni az emberiséget, hogy egy aszteroida fél éven belül el fogja pusztítani a Földet – de az emberek nem igazán akarnak hinni nekik.

A Don’t Look Upot A híres Ron Burgundy legendája, a Taplógáz, a Tesó-tusa vagy a Pancser police direktoraként ismert Adam McKay rendezi, aki olyan filmjei után tér vissza a komédia műfajához, mint az Oscar-díjas A nagy dobás és az Alelnök. McKay viszont leszögezte, hogy ezúttal nem a korábbi opusok taplóhumorát fogja feleleveníteni, hanem szatíraként fogalmazza meg, mi várhat ránk.

A rendező és stábja már áprilisban el akarták kezdeni a forgatást, de a koronavírus közbeszólt. Az ily módon felszabadult időt pedig az alkotó a jelek szerint arra használta, hogy Lawrence mellé további élvonalbeli sztárokat gyűjtsön be a csapatába, hiszen most kiderült, hogy a Napos oldal és az Amerikai botrány színésznőjén kívül tizenegy másik nagy név is játszik majd a szatírában.

A Netflix bejelentése szerint a Don’t Look Up tucatnyi sztárja a következő: Jennifer Lawrence, Leonardo DiCaprio, Rob Morgan (Rólunk szól, Stranger Things), Meryl Streep, Cate Blanchett, Jonah Hill, Himesh Patel (Yesterday, Tenet), Timothée Chalamet, Ariana Grande és Kid Cudi énekesek, Matthew Perry (Jóbarátok) és Tomer Sisley (Largo Winch, Családi üzelmek). Na, ki az, aki nem dobta el az agyát?


(via NME, IndieWire)