Ez lesz Jennifer Lawrence következő melója

A sztár A nagy dobás és az Alelnök Oscar-díjas rendezőjével, Adam McKayjel fog együtt dolgozni, a Netflix produkciójában.

Miután 2018 elején bejelentette egyéves visszavonulását, a színésznő már a második projektet vállalja, így úgy tűnik, az egy év szünet nem okozott nagy törést a karrierjében. Ahogy azt már megírtuk, az A24 nevű független produkciós cégnek forgatott, még mindig cím nélküli Lila Neugebauer-rendezés volt az első produkció a pihenés után, aminek már be is fejeződött a forgatása, jelenleg az utómunkálatoknál tartanak.

Most pedig kiderült, hogy Lawrence ezúttal nem pihen, és rögtön elvállalt valamit a Netflixnek, méghozzá egy Adam McKay által írt vígjátékot. A Don’t Look Up két nem túl elismert csillagászról szól, akik egy médiaturné során próbálják meg figyelmeztetni az emberiséget, hogy egy aszteroida fél éven belül el fogja pusztítani a Földet.

Forrás: Stephane Cardinale / Corbis via Getty Images

 

McKay a komédiának nemcsak a forgatókönyvét írta, de ő is rendezi a művet, és odáig van az örömtől, hogy a sztárral forgathat.

„Repesek a boldogságtól, hogy Jen Lawrence-szel csinálhatom meg ezt a mozit. Ő egy igazi dinamit.

Az pedig, hogy a Netflix látott fantáziát ebben a kis vígjátékban, még jobban motivál engem és a csapatomat” – nyilatkozta az alkotó.

A Don’t Look Up azért is izgalmas fordulat McKay pályáján, mert az olyan komoly munkái után, mint A nagy dobás (amiért az Oscart kapta) és az Alelnök, ezzel tér vissza igazi, eredeti műfajához, a komédiához (lásd A híres Ron Burgundy legendája, Taplógáz, Tesó-tusa, Pancser police). És vélhetően Jennifer Lawrence is örül a közös munkának, hiszen saját bevallása szerint a Tesó-tusa az egyik kedvenc filmje.


(via Uproxx)