Radnóti Színház: Csapodárok a színházban és otthon

Ha nem is a Radnóti az első a streamelők között, de abban igen, hogy egy előadást már a premier időszakában közvetít élőben interneten.

Korszerű és merész húzás ez a színháztól, hogy a legfrissebb bemutatóját sugározza világszerte közvetlenül a premier utáni napokban. Szeptember 23-án szerdán este 19.00 órától élőben közvetítik a Csapodárok című ízig-vérig reneszánsz komédiát. Peer Krisztián, a kortárs magyar költők „fenegyereke” teljesen átdolgozta az eredeti szöveget, amely pimaszul a mának szól.

Egy igazi olasz komédia, sok humorral és színészi virtuozitással. Az elmúlt időszak után jól esik majd nevetni, szórakozni és végre együtt lenni a színházban! Ruzante komédiáját Peer Krisztián fordította és dolgozta át, Szőcs Artur rendezte és a szerepekben Rusznák András, Sodró Eliza, Pál András, Bálint András és Baki Dániel látható, a zenéért felelős és elő is adja Rozs Tamás. A Radnótiban ugyan ritka műfaj a komédia, de annál becsesebb.
Ha valaki szívesebben marad otthon, akkor az előadás streamelt változatát szeptember 23-án, szerdán 19.00-tól nézheti online!

Vagy a Nagymezőbe, vagy menj haza színházba!