Színházas ajándékötletek karácsonyra

A karácsony előtti nagy finisben jól jön, hogy a színházak idén is kedvezményes bérlet- és ajándékutalvánnyal kedveskednek nézőiknek. Összegyűjtöttünk néhányat, amelyekre érdemes ajándékjegyet venni. Mutatjuk!

Az Orlai Produkció 3 előadásos karácsonyi bérletet kínál, a szabadbérlettel  és a "Páros ajándék" jeggyel szabadon lehet választani az Orlai Produkciós Iroda 2022. május 31-ig a Belvárosi Színházban és 6színben játszott előadásai közül.

 

 

A Turay Ida Színház előadásaira ajándékutalványt vásárolhatunk, ami szintén tökéletes ajándék lehet.

 

 

A Radnóti Színház egész decemberre szóló kedvezményt nyújt az év végére és az ünnepekre. Most 30 százalékkal olcsóbban lehet jegyet venni (a befogadott produkciók és a szilveszteri előadásuk kivételével). Az akció a hónap végéig és csak a decemberi műsorukra érvényes. 

 

Karinthy Színház karácsonyi ajándékbérletet kínál, 7.500  forintért két jegy kapható, amely beváltható bármely szabadon választott előadásukra.

 

 

Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház - Jurányi Ház a Színház a város programukhoz készített karácsonyi bérletet és ajándékkártyát. A Színház a város Ajándékkártya 5.000 Ft és 10.000 Ft-os címletekben kapható, online és személyesen is levásárolható. A kártya két szabadon kiválasztott ajándék hangjátékot is tartalmaz. 

 

A Katona József Színház  idén december 17. és december 20. között tartja karácsonyi vásárját, amikor előadásaikra változatos kedvezményekkel vásárolhatók jegyek. Bérlet továbbra sincs, de a tagságaikat ajánlják, amellyel nem csak kedvezményekhez és elővásárláshoz juthatnak nézőik, hanem a színház közösségének tagjai is lesznek. A négyszintű Pártolói kör tagjaként személyes kapcsolattartója segítségével a néző elsőbbséget élvez jegyvásárláskor, zártkörű eseményekre invitálják és kedvezményekben részesül. Emellett támogatásával hozzájárul a Katona művészi munkájához is! Vásárolható ajándékutalvány, melyet bármely színházi, vagy online előadásukra beválthatnak a nézők az évad folyamán. Az utalványnak nincs korlátja, bármekkora összegben ajándékozható, és ameddig pénz található rajta felhasználható, kiegészíthető. 

 

A Budaörsi Latinovits Színház is karácsonyi kedvezménnyel várja azokat, akik színházat ajándékoznának. Választható szabadjegy, illetve szabad párosjegy is! 

 

A Dumaszínház ajándékutalványt kínál,  3000, 4000 és 5000 forintos címletekben kapható, és már a DumaTV.hu oldalukra is lehet vásárolni ajándékba előfizetést! 

 

A Bethlen Téri Színház szabadjegy és bérletük érvényességét meghosszabbították 2022. december 31-ig. A szabadjegyek és bérletek online és élő színháztermi előadásokra is felhasználhatók.

 

A Pesti Magyar Színház  nézői zenés-, prózai és gyerekelőadásra szóló karácsonyi bérletek közül választhatnak, amelyek 2 előadásra válthatók be. 

 

A Müpa a saját rendezésű előadásaira szóló jegy vagy ajándékutalvány vásárlásakor, december 24-ig, és minden elköltött 10.000 Ft után 1.000 Ft-os utalványt ajándékoz a vásárlóknak.

 

A Vígszínház karácsonyi páros bérletet kínál, amely beváltható 2 szabadon választott előadásra bármely időpontra a Vígszínházba, a Pesti Színházba vagy a Házi Színpadra. 

 

Az Újszínház is elindította karácsonyi bérlet értékesítését. A színház gondolt a legkisebbekre is, így nem csak a felnőtt előadásokra, hanem a gyerekprogramokra is lehet bérletet venni.

 

A Thália Színházban is indul a karácsonyi visszaszámlálás. Az adventi naptárban – amit a Thália Színház Facebook és Instagram-oldalán lehet követni – minden nap más meglepetéssel készülnek. Minden délelőtt kikerül egy művészükkel készült videó az oldalra, amiben egy neki kedves előadást különleges formában ajánl. Erre az előadásra a videó kikerülését követő napon (00:01-24:00 óra közötti időszakban) 20 százalék kedvezménnyel lehet jegyet venni.  

 

Ha valaki már a nyárra készül , akkor őt a Margitszigeti Színház adventi Ajándékkártyával érdemes meglepni.A Margitsziget 2022-es kiemelt programjairól, itt olvashat. 

 

Szintén a nyárra hangol már a  Városmajori Szabadtéri Színpad "A kártya, amivel csak nyerhet" akciója. A színház különleges évadra készül 2022-ben, ami alapján biztos talál remek programot magának minden színházat szerető ember .

 

Cikkünk csak tájékoztatás jellegű, a részletes információkat és pontos árakat a színházak weboldalán találnak.