Tihanyi Szabadtéri Játékok

Immár 15. alkalommal kerül megrendezésre a Bujtor István által életre hívott Tihanyi Szabadtéri Játékok.

A róla elnevezett szabadtéri színpadon, a Belső-tó partján, csodálatos környezetben színvonalas és népszerű előadásokat tekinthetnek meg a színház- és koncertkedvelők július 06–tól augusztus 25-ig minden pénteken és szombaton. A színre kerülő kurrens darabok szereplői országos kedvencek: Kern András, Hernádi Judit, Csonka András, Détár Enikő, Mikó István, Bencze Ilona, Kovács Patrícia, Szabó Kimmel Tamás, Pikali Gerda, Újréti László, Galambos Erzsi, Szilágyi Tibor és még sokan mások.
A színházi előadásokon kívül lesz egy jubileumi gála koncert (Balázs Fecó, Wolf Kati, Takács Nikolas, Szolnoki Péter-Török Tamás (Bon Bon), Balázs Andrea) és fellép két alkalommal a Budapest Bár is.
Csütörtökönként fantasztikus gyerekelőadások varázsolják el a kicsiket. Az Oroszlánkirály, Vizipók-csodapók, a nagy ho-ho-horgász, Kukori és Kotkoda, Süsü a sárkány és Dr. Bubó még a felnőtteknek is igazi élményt nyújt.
Az idei nyár újdonsága a Tihanyi Operett Fesztivál, melynek keretében három kitűnő operett előadást élvezhetnek a Tihanyba látogatók.

https://port.hu/esemeny/fesztival/tihanyi-szabadteri-jatekok/event-5449532