10+1 híres vendégszereplő a Két pasi - meg egy kicsiben

Enrique Iglesias latin szerelőt, Steven Tyler hamisan éneklő szomszédot játszott a sorozatban, Ashton Kutcher pedig Mila Kunist, a saját menyasszonyát próbálta felszedni. A Két pasi - meg egy kicsi megosztó sorozat, de amellett, hogy rengeteg pénzt hozott, vonzotta a híres sztárvendégeket.

Megan Fox

Az első évadban feltűnően alulöltözötten mosott ablakot Charlie-nál az akkor még nagyjából ismeretlen Megan Fox. A Tranformers előtt három évvel játszotta a sorozatban Berta, a nagydarab bejárónő tizenhat éves, incselkedő lányát.

Enrique Iglesias

Forrás: CBS

A negyedik évad egyik részében szerelőt hív Charlie, aki annyira jól néz ki, hogy komoly konkurenciát jelent. A jóképű latin szerelő pedig nem más, mint Enrique Iglesias.

Elvis Costello és Sean Penn

Bár Charlie Harper csak reklámzenéket és gagyi, de fülbemászó gyerekdalokat ír, azért pár híres barátot csak összeszedett Hollywoodban. Elvis Costello és Sean Penn saját magukat játsszák, amikor egy házibuliban vendégeskednek nála.

Brooke Shields

 

A negyedik évadban többször megjelenik új szomszédként Brooke Shields, mint gazdag elvált nő, aki szeretne újra megállapodni. Charlie eleinte a testvérével szeretné összehozni, de nem kell sokat várni arra, hogy megkívánja magának.

Heather Locklear

 

A Melrose Place Amandája rögtön az első évadban játszotta Alan válóperes ügyvédjét, akit Charlie behálózott, majd lepattintott, és végül persze hogy a testvére húzta a rövidebbet.

Teri Hatcher

 

A Született feleségek lökött Suzanje itt Alan exének, a rettegett Judith-nak a butácska, de szexi testvérét játssza. 

Martin Sheen

Charlie Sheen apja a sorozatban Charlie Harper kedvesen buggyant szomszédjának, Rose-nak az apja, aki először azért csenget be hozzájuk, hogy egy jó fejmosásban részesítse a lányát félrevezető férfit.

Steven Tyler

 

A második évadban az Aerosmith énekese költözik Charlie szomszédjába, aki a kornyikálásával kergeti őt őrületbe, amíg az ügy végére egy bunyó nem tesz pontot.

Mila Kunis

 

Miután Charlie Sheent kiírták a sorozatból, és Ashton Kutcher vette át a helyét, a színész akkori menyasszonyaként Mila Kunis is beugrott egy epizód erejéig, mint Walden Schmidt potenciális nagy szerelme. Ez nekik már rutinból ment, miután az Azok a 70-es évek - show című sorozatban évekig játszottak egy párt.

Miley Cyrus

 

Az énekesnő a popkarrierjét egy pillanatra megszakítva tért vissza a tévébe, hogy a tizedik évadban eljátssza Alan egykor duci fiának a barátnőjét.