12 év után visszatér a Megasztár a TV2-n

Visszatér a képernyőre az egyik legrégebbi énekes tehetségkutató, a Megasztár. A győztesre a magyar tehetségkutatók legnagyobb pénznyereménye vár: 40 millió forint, Los Angeles-i dalfelvétel és egy videoklip.

Folytatódik a váratlan bejelentések hete a TV2-n! Szerdán rendhagyó formában, egy online videóban jelentette be a TV2 Csoport vezérigazgatója és Till Attila, hogy több, mint tíz év után, rekordnyereménnyel tér vissza a képernyőre a legendás Megasztár.

 

2003 őszén láthatták a TV2 nézői az első válogató adásokat. Az eddig hat évadot élt meg a műsor, ami legutóbb 2012-ben volt látható. 

Amióta csatlakoztam a TV2-höz öt évvel ezelőtt, azóta az volt az álmom, hogy visszahozzuk a csatorna legemblematikusabb énekes tehetségkutató műsorát, a Megasztárt. Egy egész magyar nemzedék nőtt fel ezen a produkción, tele fantasztikus tehetségekkel és érzelmekkel. Hála a csapatunknak, most ez az álom valóra válik. Alig várom!

– mondta Pavel Stantchev, a TV2 vezérigazgatója.

A műsort a mai kor igényeire szabják és megújítják, sőt a nyereménnyel is szintet lép a csatorna.

A Megasztár történetének eddigi legnagyobb nyereményét kapja a győztes: 40 millió forintot, dalfelvételt egy világhírű Los Angeles-i stúdióban, és egy videoklipet.

Az énekes tehetségkutató első győztese Tóth Vera volt, a nézettségi sikereken felbuzdulva pedig jöttek egymás után az évadok és a műsorban feltűnt tehetségek mára a magyar zenei élet megkerülhetetlen szereplői lettek. Molnár Ferenc Caramel, Rúzsa Magdi, Király Viktor, Tolvai Reni és Radics Gigi győztesként kerültek ki a műsorból és azóta teltházas koncertek, díjnyertes albumok, videoklipek, nemzetközi fellépések vannak mögöttük.

Forrás: TV2 Sajtószoba

 

És nem csak a győztesek karrierje ívelt felfelé, hiszen – a teljesség igénye nélkül - Oláh Ibolya, Tóth Gabi, Dér Heni, Kökény Attila, Puskás Peti és Gáspár Laci mindannyian a Megasztárban lettek országosan ismertek és építettek karriert a műsor után.

Számomra sorsfordító élmény volt a Megasztár! Olyan lehetőséget kaptam ettől a műsortól 20 évvel ezelőtt, ami tényleg megváltoztatta az életem

– mondta Molnár Ferenc Caramel. Hozzátette: hisz benne, hogy ez a sikeres formátum 2024-ben is óriási lehetőséget jelenthet a tehetséges fiataloknak.

A műsorba ezen a linken lehet jelentkezni.