23 évvel azután, hogy a nagy nevettető, Rick Moranis búcsút intett Hollywoodnak, most visszatért!

Igaz, csak egy mobilszolgáltató reklámja, no meg kanadai kollégája, Ryan Reynolds kedvéért.

Ugye mindenki emlékszik még a nagy nevettetőre, Rick Moranisra, aki nélkül nem készülhetett el egyetlen vígjáték sem a '80-as és a '90-es években? A 67 éves kanadai komikus olyan kultfilmekben illetve családbarát blockbusterekben szerepelt annak idején, mint a Rémségek kicsiny boltja, a Szellemirtók 1-2, az Űrgolyhók, a Drágám, a kölykök összementek! vagy A Flintstone család. Az 1997-es Drágám, most mi mentünk össze! után azonban hátat fordított a filmiparnak, mert megözvegyült apaként egyedül kellett nevelnie a gyerekeit. Azóta csak animációs filmekben (Mackótestvér 1-2) volt szinkronhang, és inkább a zenei karrierjére koncentrált, mivel az kevesebb utazással és családtól való távolléttel járt.

Most azonban a nagy nevettető visszatért!!!

Igaz, csak egy rövidke Mint Mobile-reklámban, ahol az őt valószínűleg ténylen nagyon tisztelő és szerető ifjabb kollégája, a szintén kanadai Ryan Reynolds mellett bolondozik egy rakás zöld növény közt.

Akik viszont mozifilmben látnák inkább viszont a legendás komikust, ne keseredjenek el: Moranis elvileg hivatalosan is főszereplő a Disney-nél készülő Drágám, a kölykök összementek! rebootban. Nem lennénk meglepve, ha Ryan Reynolds is feltűnne majd esetleg benne, mint a bogaras feltaláló, Wayne Szalinski fia... (Consequenceofsound.net)