35 éves korában elhunyt a CSI: Miami helyszínelők színésze

Evan Ellingson függőséggel küzdött.

Evan Ellingson egykori gyerekszínészt november 5-én, vasárnap 11 óra 31 perckor holtan találták egy kaliforniai Fontanában lévő ház hálószobájában. A halál okát egyelőre nem állapították meg.

A hírről elsőként a TMZ számolt be, Ellingson édesapja azt mondta, hogy a színész függőséggel küzdött, és egy „józan lakóotthonban” halt meg. (A „sober living house”-ok olyan létesítmények, amelyek biztonságos lakhatást és támogató, strukturált életkörülményeket biztosítanak a drogrehabilitációs programokból kilépő emberek számára.)

Ellingson egyik legemlékezetesebb szerepe Jesse volt a 2009-es A nővérem húga című drámában, amelyben Cameron Diaz, Alec Baldwin, Abigail Breslin és Jason Patric mellett játszott.

Több mint 10 éve nem szerepelt a képernyőn, korábban a CSI: Miami helyszínelőkben a David Caruso által játszott Horatio Caine hadnagy fiát alakította. Emellett ő játszotta Kiefer Sutherland Jack Bauerének unokaöccsét a 24-ben, de láthattuk a Rém rendetlen család című szitkomban is.

Forrás: Getty Images

 

A színész a kaliforniai La Verne-ben nőtt fel három testvérével, egy gördeszkás parkban fedezték fel, és felkérték, hogy szerepeljen a Vans Company reklámfilmjében. Ezt követően egy rövidfilm-trilógiában egy kifejezetten neki írt karaktert játszott, ami további szerepeket hozott neki.

Miközben 2009-ben a CSI: Miamit népszerűsítette, Ellingson azt mondta a The Philippine Starnak, hogy miután elkezdett színészkedni, nem tudott több időt tölteni a gyerekkori barátaival.

A gyerekkorom azonban klassz volt. Azzal voltam elfoglalva, amit szerettem. Nem bántam meg semmit, mert korán rátaláltam a színészet iránti szenvedélyemre."

via: People