5 sorozat, amelynek hosszú évek óta követelik a rebootját a rajongók

Te is kíváncsi vagy, milyen lenne most a Született feleségek?

Bár a streamingszolgáltatókkal ma már pillanatok alatt rengeteg tartalmat elérhetünk, mégis megvolt a varázsa annak, amikor annak idején a kedvenc sorozataink új epizódjait vártuk a tévében. Mutatjuk a listát a szériákról, amelyekért egykor megvesztek a nézők, és szereplőik sorsának alakulása mindmáig foglalkoztatja őket.

A narancsvidék (2003)

Emlékszel még a sztorira, ahol a Cohen család befogadja Ryan Atwoodot, új esélyt adva ezzel a zűrös jövevénynek? A sorozat főszereplői Peter Gallagher, Kelly Rowan, Benjamin McKenzie, Adam Brody, Rachel Bilson, Melinda Clarke és a harmadik évadban távozó Mischa Barton. 

Amerikában A narancsvidék bebizonyította, hogy egy szappanopera is lehet sikeres főműsoridőben a televízióban.

A Josh Schwartz által készített sorozat négy évadot élt meg 92 epizóddal, bár az utolsó évad már nem tudta tartani az első három színvonalát. A rajongók ennek ellenére a mai napig küzdenek azért, hogy feltámasszák a szériát. Bár Marissa Cooper karaktere elhunyt a harmadik évadban, a többiek történetét be lehetne mutatni.

Érdekes lenne a karaktereket feltámasztani. Beszéltem erről Josh-sal, és egy kicsit már én is elmerengtem rajta. Most még semmi konkrét nem történik, de egy reboot nagyon érdekes lenne

nyilatkozta néhány hónapja A narancsvidék egykori sztárja, Ben McKenzie.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

The OC (@theoc.official) által megosztott bejegyzés

Született feleségek (2004)

Marc Cherry sorozata örökre beírta magát a történelembe. A Teri Hatcher, Felicity Huffman, Marcia Cross és Marcia Cross főszereplésével készült széria négy jól szituált kertvárosi feleség és családjuk életét követi nyomon, akik nemcsak szomszédok, de barátnők is. A narrátor szerepét az ötödik barátnő, a rögtön a sorozat elején öngyilkosságot elkövető Mary Alice-t alakító Brenda Strong kapta meg a történetben szereplő nők életét az ő szemén keresztül mutatták be az alkotók.

A sorozatból összesen nyolc évad készült, ám nagyon sokan örülnének a folytatásnak. Eva Longoria többször hangsúlyozta, hogy szívesen bújna ismét Gabrielle bőrébe.

Mindenki naponta százszor megkérdezi tőlem, hogy fogunk-e rebootot csinálni, és én lennék az első, aki igent mondaná rá

nyilatkozta a színésznő nemrég.

A rossz hír, hogy a színészek többsége nem ápol jó viszonyt Teri Hatcherrel, így Susan karakterének visszatérése kétséges lenne.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Eva Longoria Baston (@evalongoria) által megosztott bejegyzés

Tuti gimi (2003)

Végre egy széria, ahol a rajongók kívánsága hamarosan valósággá válik. A Tuti gimi esetében néhány hete erősítették meg a hírt, hogy érkezik a reboot két korábbi főszereplő, Sophia Bush és Hilarie Burton irányítása alatt. 

Emlékszel még a történetre? Egy észak-karolinai kisvárosban él két féltestvér: Lucas és Nathan, mindketten nagyszerű kosarasként versenyeznek a helyi csapatban. Az első négy évad a két fiú és barátai középiskolás életét mutatja be, ám az 5. évadtól már azt láthatjuk, ahogy felnőttként próbálnak eligazodni a hétköznapokban.

A sorozat főszereplői, Chad Michael Murray, James Lafferty és Bethany Joy Lenz közül azonban a Lucast alakító Murray már korábban jelezte, hogy nem tervez részt venni a folytatásban - ő egyébként az eredeti szériát is otthagyta a 6. évad végén. 

Egyelőre annyit lehet tudni az új projektről, hogy a Netflixen lesz majd látható. A Deadline beszámolója szerint a folytatás húsz évvel később játszódik majd, mint az eredeti történet, a középpontjában pedig Peyton és Brooke karaktere áll, akik hasonló kihívásokkal – szerelem, bizonytalanság, gyász – szembesülnek, mint a kétezres évek elején futó sorozatban.

Jóbarátok (1994)

„Ha el akartam volna rontani a tortát, én magam sütöm meg!”

 – emlékszel, ki mondta? 

Épp 30 éve annak, hogy a Jóbarátok első évadja debütált az Amerikai Egyesült Államokban. A Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matthew Perry és Matt LeBlanc nevével fémjelzett széria máig nem veszített a népszerűségéből, és a fiatalabb generációkat is sikeresen meghódította. Az elmúlt években sokan szerették volna újra együtt látni a hat „jóbarátot", így mindenki reménykedve fogadta, amikor 2021-ben a sztárok összeálltak egy különkiadás erejéig, a reboot azonban elmaradt.

A rajongók szívesen látnák viszont a kedvenceiket, ám a színészek úgy gondolják, hogy a dolog rosszul is elsülhetne, ha nem tudnák hozni a megszokott színvonalat. Matthew Perry tavalyi halála miatt pláne nem valószínű, hogy valaha is folytatás készülne, hiszen Chandler karaktere igazi közönségkedvenc a mai napig, és nélküle nehéz lenne elképzelni a Jóbarátok-univerzumot.

Buffy, a vámpírok réme (1997)

A Sarah Michelle Gellar főszereplésével készült sorozat köré az alkotó, Joss Whedon a Mutant Enemy produkciós cégen keresztül igazi kultuszt teremtett. 

Buffy Summers egy átlagos, 18 éves lány; leginkább a fiúk érdeklik, az iskola azonban annyira nem. Élete fordulatot vesz, amikor egy különös alak azzal áll elé, hogy ő nem egy mindennapi lány, hanem kiválasztott, és a világon egyedül ő rendelkezik olyan képességekkel, hogy vámpírokat semmisítsen meg.

2018-ban Gellar azt mondta, hogy valóban tervben van egy reboot, de 2022-re kiderült, hogy a projektből semmi sem lesz. A rajongók nagyon szeretnék, ha a központi szereplő mellett Alyson Hannigan, Anthony Head, Nicholas Brendon és David Boreanez is visszatérnének egyszer a szerepükben.

Forrás: J-14, Newsweek