A 10 legtaplóbb dolog, amit Jennifer Aniston megcsinált a Jóbarátokban

Rachel igazi bosszúálló, gonosz fúria volt – főleg ha Ross barátnőit kellett kiütni a nyeregből! De Monicát és Phoebe-t is sokszor cikizte, minden ok nélkül!

Idén szeptemberben lesz 25 éve, hogy adásba került a Jóbarátok legelső része. Úgyhogy addig valószínűleg még nagyon sok olyan cikk fog születni, mint a Screenrant összeállítása arról, melyik volt Rachel Green (Jennifer Aniston) tíz legcikibb ballépése mindenki kedvenc sitcomjában.

 

10. Lenyúlta Monicától Van Damme-ot!

Jean-Claude Van Damme 1996-ban szerepelt a Jóbarátokban: saját magát alakította, és épp akciófilmet forgatott a Central Perk szomszédságában. Monicának ő volt a kedvenc színésze, de félt odamenni hozzá randira hívni, ezért Rachellel üzent neki – Van Damme-nak viszont Rachel jobban tetszett, mint Monica, úgyhogy ebből rögtön ribillió támadt a két barátnő között.

 

9. Szekálta Monicát a súlya miatt gimiben!

Tényleg nagyon vicces volt, ahogy a sorozatban több flashbackből is kiderült, hogy Monica egy duci pukkancs volt a gimis évei alatt – míg Rachel a suli bombázója, az örökös bálkirálynő, a fősulis srácok álma. És Rachel sajnos nemcsak nyafka és beképzelt, de gonosz is volt ekkoriban, és halálra szekálta szegény Monicát a hurkái miatt.

 

8. Kifúrta Julie-t Ross mellől!

Rachel nagyon nehezen viselte, amikor Ross egy Julie nevű lánnyal jött össze. Mindig beszólogatott neki és szidta a háta mögött – pusztán csak azért, hogy ha Ross nem lehet az övé, akkor ne legyen senkié sem!

 

7. Szétválasztotta az esküvőre készülő Rosst és Emilyt!

Rachel bevallottan azzal a szándékkal utazott el Ross angliai esküvőjére, hogy az utolsó szó jogán ne engedje összeházasodni az ifjú párt. Olyan nagyon nem is kellett törnie magát emiatt – Rosst ugyanis annyira magába bolondította korábban, hogy szegény még a ceremónián is Rachelt mondott Emily helyett, a násznép legnagyobb megdöbbenésére!

 

6. Főnökként szexuális tárgyként kezelte a beosztottját!

Hány és hány poén van arra kihegyezve a vígjátékokban, hogy a kéjenc főnök nem a szaktudása alapján vesz fel maga mellé női beosztottat, hanem a mellbősége miatt? No, a Jóbarátokban ugyanez a szexizmus fordított előjellel jelent meg: amikor Rachel egy jól menő cég felsővezetője lett, nem azt az embert vette fel irodai asszisztensnek, aki a legmegfelelőbb lett volna, hanem Tag Jonest, aki előtte még soha az életben nem dolgozott irodában, viszont veszettül jóképű volt!

 

5. Szegény Bonnie-val is mit csinált...

Rachel tényleg nagyon-nagyon nehezen viselte, amikor Ross nem vele, hanem más lányokkal járt. Egyszer például Ross összejött Phoebe egyik barátnőjével, Bonnie-val. Egy közös tengerparti strandoláskor még arra is képes volt, hogy barinőnek tettetve magát kopaszra borotválja(!!!) szegény lányt, teljesen kiakasztva szegény Rosst... Akit aztán még meg is csókolt az esti holdfényben!

 

4. Cikinek érezte és letagadta a kocogó Phoebe-t!

Rachel és Phoebe egyszer megbeszélték, hogy ezentúl együtt fognak kocogni a Central Parkban. Phoebe-nek azonban a sok egyéb furcsasága mellett egy olyan bizarr szokása is volt, hogy a kezeit ide-oda dobálva, ide-oda pattogva kocogott, ami miatt mindenki megbámulta... Rachel nem akart beégni emiatt, ezért suttyomban elkezdett inkább egyedül kocogni. Na jó, utána a végén bocsánatot kért tőle (és nekiment egy lovasrendőrnek).

 

3. Összejött Joey-val!!!

A Jóbarátokat egy idő után már alig lehetett megkülönböztetni a Melrose Place-től: mindenki kavart ugyanis mindenkivel! Mert az egy dolog, hogy a hatfős társaságban Chandler összejött a legjobb barátja testvérével, Monicával, és még az is oké, hogy Ross és Rachel évadokon keresztül se veled, se nélküled viszonyban voltak. De az, hogy Rachel összejött a csajozógép Joey-val, hát az mindennek a teteje (igaz, Joey-val Monica is össze akart jönni, csak véletlenül Chandler ágyába mászott be)!

 

2. Hazudott az apjának a terhességéről!

Rachel apja egy idegesítő, arrogáns, sznob bunkó volt a sorozatban. De ettől még nem kellett volna kamuznia a terhessége alatt arról, hogy együtt van Ross-szal, és esküvőjük is lesz, csak hogy nem maradjon szégyenben a kőkonzervatív fater előtt. Egy megtartott esküvőt egyébként Ross szüleinek és azok előkelő barátainak is bekamuztak, még kínosabban beégve mindenki előtt a béna, kitalált sztorijaikkal

 

1. Ellopta a show-t Monica lánykérős buliján!

Rachel számtalanszor megbántotta szegény Monicát a Jóbarátok 10 évada során, de ez, ami első helyre került, mindenen túltett! A sorozat egyik legromantikusabb pillanata az volt, amikor Chandler megkérte Monica kezét, és ezt a szerelmespár meg akarta ünnepelni egy puccos belvárosi bulival. Csakhogy Rachel pont ekkor békült ki újra Ross-szal, és még csókolóztak is a lépcsőházban, ami persze azonnal pletykatéma lett a társaságban, és azonnal elvonta a reflektorfényt Monicáékról...