A Clarice teasere után újra akarod majd nézni A bárányok hallgatnakot

Hamarosan érkezik az eredeti filmben Jodie Foster által megformált fiatal FBI-ügynöknő további sorsáról mesélő sorozat. Addig is itt az első rövid előzetes hozzá!

Ahogy arról korábban már írtunk, a CBS csatornán 2021 februárjában debütáló Clarice egy évvel A bárányok hallgatnak eseményei után, 1993-tól kezdve követi a karaktert. A sztori szerint Starling ügynök továbbra is sorozatgyilkosokra és szexuális ragadozókra vadászik, ezenkívül megpróbál ügyesen lavírozni a washingtoni politika világában. A bűnszéria emellett mélyebbre ás majd a hősnő személyes dolgaiban és múltjában is.

A most nyilvánosságra hozott teaserből ehhez képest nem derül ki további információ, inkább csak megalapozza a közelgő sorozat hangulatát. A 40 másodperces kisfilm úgy kezdődik, hogy rendőröket riasztanak egy bűncselekmény helyszínére, majd azt is láthatjuk, ahogy kiemelnek egy holttestet egy tóból, miközben képen kívül egy férfi azt kérdezi, hogy „mit csinálsz a rengeteg dühöddel?”.


Ezt követően pár másodpercre feltűnik A bárányok hallgatnak főgonosza, Buffalo Bill, amint kiskutyája társaságában épp varr „valamit”, de felvillan a pincében a földbe vájt mély lyukba dobott áldozata is. Szóval a rövidke képsor ha máshoz nem is, de ahhoz mindenképpen kedvet csinál, hogy újranézzük A bárányok hallgatnakot. Maga Clarice Starling – nyilván a hatáskeltés kedvéért – csak a teaser utolsó pillanatában bukkan fel, de akkor sem nézhetjük meg rendesen.

A Clarice-ben egyébként a 33 éves ausztrál színésznő, Rebecca Breeds játssza a címszerepet. Breedset korábban olyan sorozatokban láthattuk, mint a Szörfsuli, az Otthonunk, A sötétség kora vagy a Hazug csajok társasága. Mint arról nemrégiben írtunk, sok rajongó reméli, és az alkotók is nagyon örülnének neki, ha az FBI-ügynöknő figurája megjelenhetne egy másik A bárányok hallgatnak-spinoff, a Hannibal című széria negyedik évadában, de egyelőre a folytatás sem garantált, Clarice Starling szerepeltetése pedig szerzői jogi akadályokba ütközik.


(via MovieWeb)