A Dokik rajongói a folytatásban reménykednek

A népszerű kórházas sitcom főszereplője a Twitteren célozgatott, a rajongók komolyan vették.

„Tizedik évad?”

– írta Zach Braff a Twitteren az alá a kép alá, amely a hétvégén készült egy fesztiválon, és a Dokik törzsgárdáját, azaz Braffen (J.D.) kívül Judy Reyest (Carla), John C. McGinley-t (Perry), Neil Flynnt (a Karbantartó), Sarah Chalke-ot (Elliot), Bill Lawrence ötletgazdát, Ken Jenkinst (Dr. Bob Kelso), Donald Faisont (Turk) és Robert Maschiót (Todd) ábrázolja.

A rajongók persze azonnal készpénznek vették a kiírást, ami nem csoda, hiszen a különféle remake-ek, rebootok és folytatások korát érjük, és persze mindenki szívesen látná újra a képernyőn a kedvenceit. Kiderült azonban, hogy Braff megjegyzése nem bejelentés – kizárólag az újbóli találkozásnak szóló poén volt.

A VultureFest nevű rendezvényen megszólaló ötletgazda, Bill Lawrence ráadásul lehűtötte a kedélyeket, és biztosított róla mindenkit, hogy nem csak most, a jövőben sem készül Doki-reboot. Más formában ugyanakkor szívesen dolgozna újra együtt régi kollégáival.

„Bármit megtennék, hogy ismét együtt dolgozzak nemcsak ezzel a társasággal, hanem az írókkal is”

– mondta Lawrence, aki azonban azt is leszögezte, hogy a legtöbb reboot csak lehúzásból készül. „Ha valaha is csinálnánk valami hasonlót, az valami rövidfilm vagy hasonló lenne. Részemről azonban az a probléma, hogy én épp csak belepillantanék abba, hogy ki hol tart. Szívesen megnézném, hogy áll a házasságuk, de csak ennyi” – tette hozzá az alkotó.


(via TV Guide)