A Glee sztárja beismerte bűnösségét gyermekpornográfia birtoklásának vádjában

Egy vádalkut követően Mark Sallingre húsz helyett csak hét év börtön vár, valamint szabadon bocsátása után még 20 évnyi pártfogó felügyelet, és szexuális bűnelkövetőként is regisztrálják. A színész beismerte bűnösségét.

Salling bevallotta, hogy nagyjából 50.000 fotó és 600 videó van a birtokában olyan gyerekekről, akiket a felvételeken szexuálisan zaklatnak. A per dokumentumai szerint a legfiatalabb gyerek hároméves.

A 35 éves színész, aki a Glee című sorozatból lehet leginkább ismerős, először 20 évnyi börtönt kapott volna, de egy vádalku keretében ez hét évre csökkent, és további húsz évig a szabadon bocsátása után is felügyelik minden mozzanatát. Egy kezelésnek is alá kell vetnie magát, és nem lehet sem szóbeli, sem más kapcsolata 18. életévét be nem töltött személlyel. Nem közelítheti meg a pedagógiai intézményeket, parkokat, uszodákat, ifjúsági centrumokat, játszótereket, valamint 50.000 dollárt kell fizetnie minden egyes áldozatának.


Salling beteges gyűjteményére akkor derült fény, amikor a férfi egy barátnőjének mutatott belőle pár fotót. A nő szólt a rendőröknek, akik aztán lefoglalták a laptopját. A színészt 2015 decemberében tartóztatták le.

Az ítélethirdetés 2018. március 7-én lesz.

via Independent

via Independent