A Jóbarátok Emmája csaknem húsz év után reagált Chandler poénjára

A Ross és Rachel gyermekét alakító babaszínész felnőtt, de nem feledte a régi szép időket. Erről friss Instagram bejegyzése tanúskodik.

Korábban már írtunk róla, hogy Emma babát a népszerű sitcomban egy ikerpár, Noelle és Cali Sheldon játszotta (akik egyébként azóta felnőttként feltűntek a Mi című horrorban is). A jelek szerint Noelle örömmel emlékszik vissza a jóbarátokos időkre, mert a napokban elsütött egy olyan poént, ami 17 éves múltra tekint vissza.

A tizedik évad The One with the Cake című epizódja (ami először 2003 októberében került adásba) ugyanis azt mutatta be, hogy Ross és Rachel akarnak tartani egy bababulit az első szülinapját ünneplő Emmának, amin kénytelen-kelletlen Monica és Chandler is részt vesznek, és emiatt el kell halasztaniuk a romantikus hétvégéjüket.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Just woke up from the best nap of all time, happy 2020!! (ft. my poorly done photoshop) Hope everyone has an excellent year full of family, friends, and laughter!!

Noelle Sheldon (@noelle.sheldon) által megosztott bejegyzés,

A baba ráadásul éppen szunyókál, és a szülők nem akarják felébreszteni, szóval amikor a bosszús Chandlert megkérik, hogy mondjon fel egy üzenetet videóra, amit majd évekkel később lejátszhatnak Emmának, ő epésen azt üzeni, hogy

„szia Emma! 2020 van. Felébredtél már a szundidból?”

„Amúgy Monica néni és Chandler bácsi vagyunk. Talán nem emlékszel ránk, mert nem beszéltünk a szüleiddel az elmúlt 17 évben” – teszi hozzá Monica.

Az Emmát alakító Noelle Sheldon pedig most kirakott az Instagramra egy fotót saját magáról, amin egy Central Perk-ös bögréből kávézgat (és maga mögé photoshopolta a kávézót magát is). „Épp most ébredtem minden idők legjobb szundijából, boldog 2020-at!! (és bocsi a béna photoshopért) Remélem, mindenkinek szuper éve lesz a családdal, a barátokkal és sok nevetéssel!!” – írta a vicces kedvű fiatal színésznő a kép mellé.


(via Uproxx)