A koronavírus sújtotta New Yorkban játszódik az új Szex és New York

Sarah Jessica Parker egy interjúban mesélt arról, hogy az HBO Maxon And Just Like That... címmel feltámadó szériának a világjárvány is szerves része lenne.

10 részes minisorozatként, And Just Like That... címmel támad fel hamarosan az HBO Maxon a két mozifilmet is megélt, 1998 és 2004 között futó Szex és New York széria. Bár a Samanthát alakító Kim Cattrall már nem lesz benne az új részekben, Carrie Bradshaw, Charlotte York és Miranda Hobbes, azaz Sarah Jessica Parker, Kristin Davis és Cynthia Nixon igen. És mivel a napjainkban játszódó, új HBO-sorozatban is el fog telni 15 év a régi széria eseményei óta, a jelenlegi pandémia is kikerülhetetlen lesz az ötvenes éveikben járó nagyvárosi barátnők személyes történetében – annál is inkább, mivel tavaly ilyenkor csak New Yorkban több áldozata volt a világméretű koronavírus-járványnak, mint Franciaországban összesen.

Forrás: InterCom

 

A hírt, miszerint az And Just Like That... érinteni fogja a koronavírust, és a pandémia közösségekre gyakorolt hatását is, maga a főszereplő, Sarah Jessica Parker jelentette be a Vanity Fair magazinnak adott interjújában.

A koronavírus-járvány nyilvánvalóan része lesz a történetnek, hiszen ebben a városban élnek a főszereplők. Hogyan változtatja meg a társas kapcsolatokat, ha a barátaink egyszer csak eltűnnek mellőlünk? Nagyon bízom abban, hogy a forgatókönyvírók ezt is megvizsgálják majd.

Évekkel korábban egyébként már volt egy teljesen kész Szex és New York 3 forgatókönyv. Abban viszont még Kim Cattrall is szerepelt, ám az évek során annyira elmérgesedett a viszony közte és Sarah Jessica Parker között, hogy végül 2017-ben maga a Carrie Bradshaw-t alakító színésznő nyilatkozta azt, hogy a harmadik mozifilm sosem fog elkészülni, és ezzel a franchise-nak is vége. (via NME.com)