A legjobb tévéműsorok vasárnapra

Igyekeztünk úgy összeállítani a vasárnapi tévéajánlónkat, hogy egy jó kis lusta, semmittevős, fejen kibámulós napot tartva tökéletesek legyenek az alábbi filmek. Itt lesz az Esőember, a Csokoládé, a Csinibaba és a végére még a Kegyetlen játékok is befigyel.

Match Point - Filmcafe, június 17. vasárnap, 12.30h

Chris Wilton (Jonathan Rhys Meyers) a jóképű és megnyerő modorú fiatalember bármire hajlandó, hogy gazdag legyen. Kap is a lehetőségen, amikor egyik tanítványa, a tehetős Tom (Matthew Goode) a pártfogásába veszi. A simulékony Chris behálózza Tom nővérét, Chloét (Emily Mortimer) és rövid időn belül feleségül is veszi. Hamarosan azonban szemet vet Tom menyasszonyára, Nolára (Scarlett Johansson) is, aki enged a bűnös csábításnak.

Esőember - TV2, június 17. vasárnap, 15h

Charlie Babbitt, a csupán pénzköltésben jeleskedő aranyifjú csalódottan veszi tudomásul, hogy édesapjától nem örökölt mást, mint néhány rózsabokrot, meg egy majd 40 éves kocsimatuzsálemet. Hamarosan még egy keserű meglepetés éri - kiderül, hogy van egy bátyja, aki a hagyaték mintegy hárommillió dollárnyi részét kapja. Charlie egy intézetben talál rá Raymondra, s magával viszi őt, annak reményében, hogy megszerezheti a bátyja számára értéktelen vagyont. Közös útjuk során Charlie sok újat tanul, s Raymond segítségével végül legyőzi saját korlátait, s átértékeli életét.

Vad vágyak - AMC, június 17. vasárnap, 18.05h

Kelly Van Ryannek (Dennis Richards), a csábító tinilány vágyainak célpontja egy jóképű tanár, Sam Lombardo (Matt Dillon). Amikor Kelly kocsimosás ürügyén Samnél jár, kihasználja az alkalmat. Ám másnap a lány kisírt szemmel azt állítja anyjának (Theresa Russell), hogy tanára megerőszakolta. Néhány nappal később egy másik diáklány, Suzie Toller (Neve Campbell) is erőszakkal vádolja Lombardót. Az ügybe belekeveredik Ray Duquette (Kevin Bacon) nyomozó is, akinek a megjelenésével csak tovább nő a megválaszolatlan kérdések száma, miközben a történet egyre vadabb és forróbb fordulatokat vesz...

Csak a testeden át! - RTL II, június 17. vasárnap, 18.10h

Henryt szörnyű tragédia éri, menyasszonya, a gyönyörű Kate az esküvőjük napján halálos balesetet szenved. Húga tanácsára Henry pszichológushoz fordul segítségért, hogy feldolgozza a történteket. Meglepetésére nemcsak csinos nő a lélekbúvár, a módszere is sajátos: a szerelem erejével gyógyít. Olyannyira, hogy rögvest egymásba is szeretnek. Henry és Ashley boldogságát azonban rossz szemmel nézi Kate szelleme. Szellemhez illően kísérteni kezd, feltett szándéka elválasztani egymástól a szerelmeseket. Célja elérése érdekében semmitől sem riad vissza.

Csokoládé - Duna Tv, június 17. vasárnap, 19.30h

Egy titokzatos csokoládébolt megnyitása valóságos háborút robbant ki a francia kisvárosban, Lansquenet-ben. Itt ugyanis úgy tűnik, mintha száz éve semmi sem változott volna. Az üdítő fuvallatot Vianne Rocher (Juliette Binoche) érkezése hozza meg: a lányával céltalanul utazgató asszony csokoládéboltot nyit Lansquenet-ben, amely édes ínyencségeivel felszabadítja a helybeliek rejtett vágyait. Ám Reynaud grófja (Alfred Molina) meggyőződéssel vallja, hogy Vianne csokoládékülönlegességei erkölcsi romlásba taszítják a várost. Ellenségeskedésük egészen addig megosztja a kisváros lakóit, míg kis híján tragédia történik.

Mici néni két élete - M3, június 17. vasárnap, 19.45h

Hétköznapi eset: egy fiatal pár és egy idős hölgy eltartási szerződést kötnek, és a fiatalok beköltöznek a lakásba. Ez történt Mici nénivel és az ifjú párral, Katival és Lacival is. A folytatás azonban már egyáltalán nem mindennapi. Az idős hölgy, a hajdani ünnepelt színésznő ugyanis új, titkos udvarlót talál, míg az ifjú pár babát vár, csak nem merik bevallani. A titkolózás félreértések sorozatához vezet...
A szenzációs filmvígjáték főszerepeiben olyan csodálatos színészeket láthatunk - többek között - mint Kiss Manyi és Páger Antal.

Vágyak vonzásában - Paramount Channel, június 17. vasárnap, 19.55h

Vincent Eastman híres építész, feleségével, Sally-vel hozták létre cégüket. Megbízások, fogadások és egy gyönyörű kislány 16 éves házasságuk gyümölcse. Most azonban az álompár házassága zsákutcába jutott. Vincent szerelmes lett egy nagyon vonzó, fiatal, életvidám újságírónőbe, Olivia-ba. Gyakorlatilag vele is él, de az irodában nap mint nap együtt dolgozik Sally-vel. Ez próbára teszi mindhármuk idegrendszerét. De leginkább Vincent az, aki őrlődik a két nő között. Szakítson-e a múlttal és új élett kezdjen, vagy visszatérjen családjához? Aztán egy őrült éjszaka után hajnalban végre rádöbben mit kell tennie, de már késő...

Csinibaba - Prime, június 17. vasárnap, 21h

1962. augusztus 28. Ezen a szombat reggelen is ellátja Simon bá' (Gálvölgyi János) hírekkel, tanácsokkal és zenével a háztömbrádión keresztül a rábízott állampolgárokat. Közben a KISZ meghírdeti a Ki-mit-tud-ot, amelynek győztesei kimehetnek a Helsinki VIT-re, ami a vasfüggönyön túl van. Maga az édes élet. Sok-sok bonyodalom, még több sláger, ármány, szerelem és mulatság után kiderül, hogy a véletlent sem bízzák a véletlenre, és senki sem abba a révbe érkezik, mint amibe beevezett.

A hal neve: Wanda - Filmmánia, június 17. vasárnap, 21h

Egy alkalmi tolvajbanda nagyszabású akciója sikernek igérkezik - meglépnek a milliókat érő gyémántokkal. Sajnos a banda egyik tagját, a keménykötésű George-ot elkapja a rendőrség. Ami még ennél is nagyobb baj: egyedül George tudja, hol van a zsákmány, a menekülés során ugyanis az ő feladata volt elrejteni azt. A banda többi tagja, a bombázó Wanda, a dadogós, állatvédő Ken, és Otto, egy ex-CIA-s bérgyilkos újabb tervet eszelnek ki, hogy megkaparintsák a zsákmányt. Tudják, hogy a rejtekhelyről egyedül George ügyvédjén keresztül juthatnak információhoz, így Wanda megpróbálja elcsábítani a vonalas angol úriembert, akiről kiderül, hogy fantasztikus trükköket tud az ágyban!

A komornyik - M2, június 17. vasárnap, 21.10h

A jobb életre vágyó Cecil Gaines 1926-ban északra megy a szegregáció által sújtott Délről. Nehézségekkel teli útján végül komornyiki álláshoz jut a Fehér Házban. Három évtized alatt nyolc elnök mellett szolgál. Nemcsak szemtanúja az Ovális Iroda életének, de végigköveti azokat a drámai változásokat, amelyek ez idő alatt végigsöpörtek az amerikai társadalom, a polgárjogi mozgalomtól kezdve Vietnamig, és azon túl. Ezek a változások Gaines életére és a családjára is kihatással vannak.

Kegyetlen játékok - Mozi+, június 17. vasárnap, 23.15h

A milliomosok gondtalan életét élő Sebastian és mostohatestvére, a szép Kathryn gonosz versengésbe kezd: az győz, aki a legtöbb szívet tudja meghódítani és porba tiporni. Könnyű helyzetben vannak, hiszen New York naiv fiataljai mind a lábuk előtt hevernek. Az igazi kihívás azonban hátravan, míg fel nem tűnik a színen Annette, aki elhatározta, hogy megőrzi szüzességét, míg férjhez nem megy. Kathryn fogadást ajánl: ha Sebastiannek sikerül elcsábítania a jégkirálynőt, eltölt vele egy éjszakát. Ellenkező esetben viszont a fiú vadonatúj Jaguárja a tét. Kezdődik az utolsó játszma.