A legrosszabb vacsora, egyenesen a TV2-től

Odakozmált a reality.

Amíg a múlt heti Hal a tortán legalább kínos volt, például azért, mert Lakatos Levente Kelemen Anna fenekével törte össze a kekszet a sajt torta alapjához. De az egész úgy ahogy volt szörnyű volt banyatankostul meg mindenestül. Legalább erre az agyrohasztó pusztításra számítottam a második héten is. Ehhez képest egy tucat gyilkosságnak lehettem szemtanúja, ugyanis

valakik sorra ölték halomra a realityt. 

Az egész ott kezdődik, hogy kik a szereplők. Van egy Visváder Tamásunk, aki Palácsik Lilla férje, szerepelt már a Farm VIP-ben, ahol ugyan felszínesen, de azért bele tudott állni konfliktusokba, tudta gerjeszteni a realityt. Aztán van itt egy Schobert Lara meg egy Valkusz Milán (a Valmar zenekerból az egyik srác, aki nem a Marics Peti). És még két embert berángattak, akiknek konkrétan utána kellett néznem. Paprika Dorina a Séfek Séfében szerepelt, gondolom jó volt, mert aztán újrahasznosították a Szerencsekerékben. És még egy görög művésznő, Papadimitriu Athina is akad. 

Dobozos sör az asztalon, esőtől ázott és büdös kutya az asztal alatt... Forrás: TV2 Play

 

A dinamika az első nap még egész jól működött. Dorina beszólogatott, csipkelődött, flörtölgetett Milánnal, aztán Tamás elkezdte tolni a masszív jóemberkedést, hogy mit illik meg mit nem és helyre tette a lányt. Ez a konfliktus csak tovább fokozódott a második napon, csak épp nem a jó irányba, mert Dorina teljesen befeszült és szinte végig csendben volt, kivéve akkor, amikor nem épp a hányingerével és vagy a pálinkával küzdött.

Tamás tehát sikeresen bekussoltatta és így mesteri módon megölte az egyetlen izgalmas dolgot, ami ezen a héten történhetett volna. 

Nem kell, hogy egy ilyen műsornak lételeme legyen a hiszti, az összeveszés, a kiborulás, de tény, hogy ezekből tudnak az újságok címlapsztorikat csinálni. Ami nincs, azt sajnos műbalhéval sem lehet eladni. És persze önmagukban az esték, a vacsorák sem viszik el a hátukon a showt. A főzés, a bevásárlás, a nehezítés lényegtelenek és unalmasak. Az asztalnál és a vendégségbe vezető úton zajló beszélgetések lennének az izgalmasak. Ez lenne a műsor lényege. De itt mindenki jó fej akar lenni, így őszinte pillanatok alig vannak. Amik vannak, azok meg olyanok is.

Az érződik ezen a második héten, hogy a szereplők a lehető legkevesebb energiabefejtetéssel le akarják tudni a kötelezőt, hogy ki tudják állítani a számlát és felvehessék a gázsit ezért a fenomenális csúcsteljesítményért.